Κοινωνία

Αντιδήμαρχος στον Εύοσμο έκανε έλεγχο σε καφετέρια και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, Σωτήρης Μαγόπουλος την Πέμπτη το μεσημέρι καθώς έπραξε το αυτονόητο, δηλαδή έκανε έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πλατεία Ευόσμου για πολεοδομικές παραβάσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μαγόπουλος με υπαλλήλους του δήμου επιχείρησε να πραγματοποιήσει έλεγχο σε καφετέρια στην πλατεία Ευόσμου, έπειτα από αρκετές καταγγελίες πολιτών και την εισαγγελική παραγγελία που δέχτηκε.

Στην καφετέρια βρισκόταν ο πατέρας του ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν επέτρεπε την είσοδο στον αντιδήμαρχο και τους υπαλλήλους, ζητώντας να έρθει μαζί τους ο εισαγγελέας ή η αστυνομία.Ο αντιδήμαρχος όμως επανήλθε αργότερα με την συνοδεία αστυνομικών έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος.

Μόλις ολοκληρώθηκε ο έλεγχος, ο πατέρας του ιδιοκτήτη, ως μαινόμενος ταύρος αναζητούσε τον κ. Μαγόπουλο. Όταν τον βρήκε του επιτέθηκε, τον έπιασε από το λαιμό και στη συνέχεια άρχισε να τον γρονθοκοπεί, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο.

Μόλις ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Πέτρος Σούλας έμαθε τι είχε γίνει, επισκέφθηκε μαζί με τους αντιδημάρχους του την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, προκειμένου να πραγματοποιήσει την καταγγελία.

«Ήταν ένα τραγικό περιστατικό. Δεν γίνεται όταν κάνουμε το καθήκον μας και πραγματοποιούμε ελέγχους να δεχόμαστε τραμπουκισμούς. Σεβόμαστε το δικαίωμα των επιχειρήσεων στην εργασία, ειδικότερα στις εποχές που ζούμε αλλά πρέπει και αυτοί να σέβονται το δικαίωμα των πολιτών στην πλατεία του Ευόσμου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σούλας.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa