Πολιτική

Απάντηση Πανούση σε Βαλαβάνη: «Αν έχεις στοιχεία για υποκλοπές να το καταγγείλεις»

Πανούσης - Βαλαβάνη

Την αντίδραση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκάλεσε η Νάντια Βαλαβάνη με όσα είπε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» περί παρακολουθήσεων της από την ΕΥΠ.

Συγκεκριμένα, η υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σχετικά με την ανάληψη 200.000 ευρώ που έκανε η μητέρα της από τράπεζα του Ηρακλείου και ζήτησε να αρθεί το τηλεφωνικό της απόρρητο για το πότε μιλούσε με τη μητέρα της, αν και, όπως είπε, είναι περιττό, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι «με ακούνε βαλιτσάκια από τότε που έγινα υπουργός», για να λάβει την απάντηση του αρμόδιου υπουργείου πως «όφειλε να γνωρίζει {η υπουργός} ότι κανείς από το επίσημο Κράτος δεν παρακολουθεί Έλληνες πολιτικούς ή πολίτες για μη τρομοκρατικές ή εγκληματικές δραστηριότητες».

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση:

«Η κυρία Βαλαβάνη, ως Υπουργός, όφειλε να γνωρίζει ότι κανείς από το επίσημο Κράτος δεν παρακολουθεί Έλληνες πολιτικούς ή πολίτες για μη-τρομοκρατικές ή εγκληματικές δραστηριότητες. Όφειλε επίσης να γνωρίζει ότι τόσο ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όσο και ο Διοικητής της ΕΥΠ ενεργούν με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους και δεν αναμιγνύονται σε πολιτικά παιχνίδια εντυπώσεων.

Εάν παρά ταύτα και στο πλαίσιο οποιασδήποτε υπερασπιστικής γραμμής η κυρία Βαλαβάνη έχει στοιχεία υποκλοπής τηλεφωνικών της συνομιλιών ως Υπουργού συνιστάται να απευθυνθεί στις αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές (ΕΕΤΤ, Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών κλπ.) προκειμένου να εξετασθούν οι καταγγελίες της».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa