Κόσμος

Απίστευτο! Εγκατέλειψε τον γιο του στον δρόμο για να κάνει σεξ με μια άγνωστη

παιδί κλάμα

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στη Μ.Βρετανία όταν βρέθηκε ένα επτάχρονο παιδάκι να περιπλανίεται σε γειτονιά  του Moreton.

Το παιδάκι εγκαταλείφθηκε από τον 31χρονο πατέρα του, όταν ο ίδιος προθυμοποιήθηκε να «δει τηλεόραση» με μια άγνωστη που συνάντησε στον δρόμο.

Πατέρας κι γιος βγήκαν για  μια βόλτα όταν η βόλτα μετατράπηκε σε εφιάλτη γι τον μικρό καθώς ο απερίσκεπτος πατέρας τον άφησε επί ώρες μέσα στο αυτοκίνητο ενώ ο ίδιος απολάμβανε την παρέα της άγνωστης γυναίκας.
«Έμοιαζε φοβισμένο και η πόρτα του συνοδηγού στο αυτοκίνητο ήταν ανοιχτή. Κοίταξα στο δρόμο όμως δεν ήταν κοντά κανένας ενήλικας. Τα μάτια του ήταν κατακόκκινα από το κλάμα» κατέθεσε μια μάρτυρας, η οποία ξύπνησε από τα γοερά κλάματα του παιδιού.

Ένας άλλος γείτονας κάλεσε την αστυνομία και όταν έφτασε το περιπολικό εμφανίστηκε και ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε βγει από ένα σπίτι εκεί κοντά. Όμως δεν έδωσε σωστή διεύθυνση στους αστυνομικούς και στις επίμονες ερωτήσεις τους παραδέχτηκε ότι είχε πάρει μια γυναίκα από το δρόμο και πήγε σπίτι της «για να δουν τηλεόραση», τονίζοντας ότι «έλεγχε σε τι κατάσταση ήταν ο γιος του συχνά».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η γυναίκα δεν είχε καταλάβει καν ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε ένα παιδί. Ο πατέρας καταδικάστηκε σε 4,5 μήνες φυλάκιση και 180 ώρες κοινωνικής εργασίας, για αμέλεια ανηλίκου.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

   

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa