Οικονομία

Απίστευτο! Το ΥΠΟΙΚ «ανοίγει» 165 νέες θέσεις για… καθαρίστριες!

Υπουργείο Οικονομικών

«Ανοίγουν» 165 νέες θέσεις μερικής απασχόλησης για την καθαριότητα των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, με νέα απόφασή του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος την ώρα που η κίνηση αυτή της κυβέρνησης να τοποθετήσει τις πρώην καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ ως γραμματείς στα δικαστήρια, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Η συγκεκριμένη απόφαση του υπουργού Οικονομικών υπογράφηκε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως την Κυριακή.

Όπως προβλέπεται οι 111 καθαρίστριες θα προσληφθούν στις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (κατά κύριο λόγο στις εφορίες σε όλη την Ελλάδα), ενώ οι 54 σε κεντρικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

Η απασχόληση των καθαριστριών θα είναι τετράωρη ημερησίως και η μεικτή μηνιαία αμοιβή για κάθε καθαρίστρια θα είναι 484,81 ευρώ, δηλαδή καθαρά 325 ευρώ.

Για να ξεκινήσει η παροχή των υπηρεσιών θα πρέπει να υπογραφεί ατομική σύμβαση από κάθε καθαρίστρια και η λήξη κάθε σύμβασης ορίζεται υποχρεωτικά στην 31η Δεκεμβρίου 2015.

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ εδώ:

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa