Πολιτική

Αποφυλακίζεται στέλεχος της Χρυσής Αυγής-Απορρίφθηκε η προσφυγή της Ζαρούλια

Σκορδέλη

Παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα Γιώργου Γεράκη, οι δικαστές  έκριναν πως η Θέμις Σκορδέλη πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της και της χρηματικής εγγύησης των 3000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως η Σκορδέλη έχει κατηγορηθεί για εμπλοκή σε επίθεση εναντίον Αφγανών μεταναστών, ενώ, ύστερα από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της, είχε βρεθεί, μεταξύ άλλων, υλικό της Χρυσής Αυγής και 18 κροτίδες.

Απορρίφθηκε η προσφυγή της Ζαρούλια

Την ίδια ώρα, απορριπτική ήταν η πρόταση του Εισαγγελέα Στέλιου Κωσταρέλλου στην προσφυγή της Ελένης Ζαρούλια κατά της διάταξης της ειδικής εφέτου ανακρίτριας.

Στη σύζυγο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, μετά την απολογία της, είχε επιβληθεί περιορισμός κατ’ οίκον, με εξαίρεση τη μετάβασή της κάτω από αστυνομική συνοδεία στη Βουλή για την άσκηση των κοινοβουλευτικών της καθηκόντων και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Το τελευταίο λόγο για την αντικατάσταση ή μη των περιοριστικών όρων θα έχει το δικαστικό συμβούλιο.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa