Κοινωνία

«Απολύμαναν» την Εισαγγελία οι άνδρες με τις ειδικές στολές (ΦΩΤΟ)

Ειδικές στολές, μάσκες και πισίνα απολύμανσης. Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική παραγωγή έλαβαν χώρα το μεσημέρι στην Εισαγγελία Αθηνών, μετά από τον συναγερμό για τον εντοπισμό ύποπτου φακέλου με λευκή σκόνη που μπορεί να είναι άνθρακας και μια συνοδευτική επιστολή.

Στο κτίριο 16 της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, η διευθύντρια γραμματείας άνοιξε ένα φάκελο και η λευκή σκόνη έπεσε στο πρόσωπό της.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού, ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και η πυροσβεστική και το κτίριο εκκενώθηκε.

Μπήκαν στο κτίριο άνδρες με ειδικές στολές για να συλλέξουν τον φάκελο και να εξετάσουν τον χώρο. Στο προαύλιο κατέφθασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής.

εισαγγελία φάκελος

Οι  άνδρες της πυροσβεστικής έφτιαξαν μια υποτυπώδη «πισίνα» για απολυμανθούν οι άνδρες με τις ειδικές στολές.

Ο χώρος απολυμάνθηκε από ειδικά συνεργεία. Στην υπάλληλο της Εισαγγελίας, που άνοιξε τον φάκελο χορηγήθηκε προληπτικά δοσολογία αντιδότου άνθρακα καθώς και σε όσους εργαζόμενους βρισκόταν στο ίδιο γραφείο του δεύτερου ορόφου και τους επιτράπηκε να αποχωρήσουν από το κτίριο.

εισαγγελία φάκελος

Η επιστολή 

Η τετρασέλιδη επιστολή που βρισκόταν εντός του ύποπτου φακέλου περιείχε καταγγελία ενός δημοσίου υπαλλήλου κατά του προϊσταμένου του, ωστόσο, δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερα στοιχεία.

Ο φάκελος, πάντως, είχε ως παραλήπτη τον Διευθύνοντα της Εισαγγελίας, Ηλία Ζαγοραίο.

εισαγγελία φάκελος

Τα αποτελέσματα για τη λευκή σκόνη

Το βράδυ αναμένεται να έχει το υπουργείο Υγείας τα αποτελέσματα από τον εργαστηριακό έλεγχο που γίνεται στο δείγμα λευκής σκόνης, την οποία περιείχε φάκελος.

Το δείγμα της λευκής σκόνης έχει ήδη αποσταλεί στο εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Τα αποτελέσματα αν πρόκειται για άνθρακα ή όχι απαιτούν 24 ώρες και έχει δοθεί εντολή μέχρι το βράδυ να γνωρίζει το ΚΕΕΛΠΝΟ τη σύνθεση της λευκής σκόνης.

εισαγγελία φάκελος

εισαγγελία φάκελος

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa