Κοινωνία

Αρχίζουν να πλημμυρίζουν πάλι εκτάσεις – «Φουσκωμένοι» Γαλλικός και Αξιός (ΦΩΤΟ)

Γαλλικός θέμα Καρφίτσα

Του Λευτέρη Ζαβλιάρη – Φωτορεπορτάζ Σοφία Δρακοπούλου

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η κατάσταση στα δυτικά του νομού Θεσσαλονίκης αφού οι έντονες βροχοπτώσεις συνεχίζονται από το βράδυ της Κυριακής με αποτέλεσμα οι πλημμύρες να απειλούν και πάλι αγροτικές αλλά και κατοικημένες περιοχές, καθώς τα ποτάμια της περιοχής ο Γαλλικός και ο Αξιός παρουσιάζουν υψηλή στάθμη λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

«Πρέπει να περιμένουμε αναγκαστικά να σταματήσει η βροχή για να έχουμε μια πλήρη εκτίμηση της κατάστασης που επικρατεί σε ολόκληρο το δήμο. Φοβόμαστε αυτή τη στιγμή μην σπάσουν φράγματα που βρίσκονται σε αγροτικές περιοχές και έχουμε περαιτέρω προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος της Χαλκηδόνας Γιάννης Τσουκνιδάς ο οποίος τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του δήμου προκειμένου να εκτιμηθεί το ύψος των ζημιών και το εάν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές.

Οι οδηγοί που κινούνται στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης Έδεσσας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού το οδόστρωμα σε πολλά σημεία είναι πλημμυρισμένο, αφού υπάρχουν οι λεγόμενες «νεροπαγίδες», εξαιτίας λακουβών στην άσφαλτο. Οι χαμηλές ταχύτητες επιβάλλονται αφού στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα κινούνται και φορτηγά.

Διαβάστε περισσότερα στο Karfitsa.gr.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 


 


Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa