Πολιτική

Ασημακοπούλου: Αν η Χ.Α. ήταν εξουσία θα με έστελνε στο κρεματόριο

Άννα-Μισέλ-Ασημακοπούλου

«Αν ποτέ αυτός ο άνθρωπος ερχόταν στην εξουσία θα έβαζαν τη μάνα μου, εμένα και τον 11χρονο γιο μου να δουλέψουμε καταναγκαστικά και μετά θα μας έβαζαν στο κρεματόριο» είπε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Με αυτό τον τρόπο η κα Ασημακοπούλου απάντησε στα λεγόμενα του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για την άρση ασυλίας του.

«Ναι είχα ψωνίσει και εγώ και η μητέρα μου στο κατάστημα οικιακών ειδών του κ. Παππά. Ήταν συνειδητή επιλογή του η αναφορά στη θρησκευτική καταγωγή της μητέρας μου. Ήταν αηδιαστικό ό,τι συνέβη χθες στη Βουλή. Αυτοί είναι οι αγωνιστές της δημοκρατίας;»  σχολίασε μιλώντας στο Mega.

Θυμίζουμε πως ο Χρ. Παππάς είχε πει: «Αφού είμαστε στα Γιάννενα, λοιπόν, ας μας πει η πολύ γνωστή μου, η κυρία Μισέλ Ασημακοπούλου, όταν τη συναντούσα ή την εξυπηρετούσα στο κατάστημά μου την ίδια, αλλά και την αμερικανοεβραϊκής καταγωγής μητέρα της, δεν διέκρινε η κυρία Ασημακοπούλου τα τσιγκέλια στο ταβάνι, τα μαστίγια, τον πάγο, τους θαλάμους βασανιστηρίων; Δεν τα διέκρινε αυτή η πανέξυπνη; Εκπρόσωπο Τύπου την έχετε. Και γιατί το λέω αυτό; Δεν το λέω για την Ασημακοπούλου, δεν μ’ ενδιαφέρει. Το λέω για να καταδείξω και να καταρρίψω συγχρόνως το φαιδρό επιχείρημα του δήθεν αντισημιτισμού. Ναι, είμαστε αντισιωνιστές, όχι όμως αντισημίτες».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa