Ζώδια

«Αστέρια» στα θρανία: Δείτε τα σημερινά ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια 2016

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός Ο ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ: Είναι πάντα ένα σπίρτο αναμμένο. Το παιδί Κριός θέλει να βρίσκεται πάντα ενεργό στην τάξη, στις δραστηριότητες και σε ότι αφορά την μάθηση. Προσπαθεί πάντα με ζήλο να αποδείξει… ότι είναι πρώτο!!!

Ταύρος Ο ΗΡΕΜΟΣ: Αυτός ο μικρός-η, έχει φοβερές δυνατότητες, αρκεί να τις καταλάβουν οι γονείς νωρίς. Ο μικρός αυτός καλλιτέχνης, μπορεί να συλλαμβάνει με το μυαλό του πολλές λεπτομέρειες που για άλλους μπορεί να είναι ανύπαρκτες.

Δίδυμοι Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ: Είναι το παιδί σας Δίδυμος;, είναι ανήσυχο και δραστήριο. Ποτέ δεν μένει απομονωμένο, γιατί ξέρει να κερδίζει τους άλλους με πολύ εύκολο τρόπο. Είναι ο μαθητής που θα έχει τις πιο πολλές απορίες μέσα στην τάξη και με μεγάλη ευκολία θα μαθαίνει ξένες γλώσσες.

Καρκίνος Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ: Πληγώνεται πολύ εύκολα όταν τον προσβάλουν. Έτσι θα προσπαθεί να είναι πάντα μελετηρός και ήσυχος ώστε να μην προκαλέσει αρνητικά σχόλια. Αντιλαμβάνεται με ευκολία κάθε αλλαγή και ακολουθεί χωρίς δυσκολία το απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα.

Λέων Ο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ: Πάντα θέλει να τα καταφέρνει με τα δύσκολα και βρίσκεται κοντά στους αδύναμους. Η μάθηση για αυτό το παιδί, δεν σταματά μόνο στα βασικά. Έχει μία ευρεία αντίληψη των πραγμάτων και ασχολούνται με πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες.

Παρθένος Ο ΣΥΝΕΠΗΣ: Πάντα θέλει να κρατά σημειώσεις για το κάθε τι. Είναι μελετηρό παιδί και θέλει να μαθαίνει ακόμη το κάτι παραπάνω από αυτά που του αναλογούν. Οι φίλοι του λίγοι αλλά ουσιαστικοί, χωρίς να θέλει να τους επισκιάζει. Αφιερώνει χρόνο αρκετό στην μελέτη.

Ζυγός Ο ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ: Πραγματικά θέλει να βρίσκεται σε αρμονία και ισορροπία μέσα στο περιβάλλον του. Οι φίλοι τον αγαπούν, γιατί θέλει να μοιράζεται τα πάντα μαζί τους. Καλλιτεχνική φύση που οι εξωσχολικές δραστηριότητες το βοηθούν να αναπτυχθεί πνευματικά και ψυχικά.

Σκορπιός Ο ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση ο μαθητής αυτός να μην φέρει εις πέρας ότι του ανατεθεί. Το πείσμα του τον κάνει μερικές φορές σκληρό και με τον ίδιο του τον εαυτό. Βρίσκεται λοιπόν πάντα ενεργός σε κάθε δύσκολη μαθησιακή περίοδο και τα καταφέρνει πάντα.

Τοξότης Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ: Είναι πάντα με πολλές ερωτήσεις σε κάθε περίπτωση. Αναζητά κάτι άλλο από αυτό που του διδάσκουν και έτσι φέρνει σε αμηχανία τους εκπαιδευτικούς. Ο αθλητισμός είναι το αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του τόσο προικισμένου παιδιού.

Αιγόκερως Ο ΣΤΑΘΕΡΟΣ: Δεν αντέχει τις αλλαγές και προσαρμόζεται πολύ δύσκολα όταν υπάρχουν γύρο του καταστάσεις που δεν τον ηρεμούν. Στο σχολείο είναι το παιδί που αφιερώνει πολύ χρόνο για την μάθηση του, αλλά και την αξιοπρεπή του παρουσία.

Υδροχόος Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ: Το παιδί του αύριο… Το μυαλό που μπορεί να χωρέσει τον κόσμο όλο. Ίσως σε μικρή ηλικία να μην τον κατανοούν απόλυτα, λόγο ότι είναι ένα διαφορετικό παιδί από τα άλλα. Αν έχει την κατάλληλη βοήθεια θα εκτοξευτεί στα ύψη.

Ιχθύς Ο ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ: Η ισχυρή φαντασία και δεκτικότητα σε ότι οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν, κάνουν αυτό το παιδί ξεχωριστό. Επιστημονικός, καλλιτέχνης μα και ρομαντικός επαναστάτης, αγαπιέται εύκολα από εκπαιδευτικούς και φίλους

Πηγή: Backstage24.gr.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ