Κοινωνία

Ατύχημα με έναν τραυματία σε εργοστάσιο της ΔΕΗ

Με πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύεται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας ένας χειριστής φορτηγού της ΔΕΗ, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος που σημειώθηκε σε χώρο του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου της επιχείρησης στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως αναφέρουν οι θεράποντες γιατροί, ο άτυχος άνδρας φέρει κατάγματα στο χέρι και στο πόδι, ενώ γίνονται εξετάσεις για ενδεχόμενη βλάβη σε εσωτερικό όργανο του σώματός του. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για νεαρής ηλικίας άντρα που εργάζεται στη ΔΕΗ, με καθεστώς 8μηνης σύμβασης.

Το ατύχημα συνέβη χθες το πρωί την ώρα που επιχειρούσε να αδειάσει φορτίο στην απόθεση, όταν αποκολλήθηκε χωμάτινο τμήμα πίσω από το φορτηγό που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το όχημα να παρασυρθεί και ο νεαρός οδηγός να τραυματιστεί στην προσπάθεια να εγκαταλείψει το φορτηγό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο σημείο πριν από λίγες εβδομάδες ένας 43χρονος εργαζόμενος είχε χάσει τη ζωή του, ενώ συνδικαλιστές έχουν κατ’ επανάληψη καταγγείλει τις ελλείψεις προσωπικού και  μέτρων ασφαλείας στους χώρους των ορυχείων.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa