Η Ελένη Τσολάκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Happy Day, και πλέον προχωράει στο επόμενο επαγγελματικό βήμα της. Το κενό που αφήνει πίσω της έρχονται να καλύψουν δύο νέες παρουσίες.

Η πρωινή εκπομπή του Alpha επιστρέφει κανονικά στο πρόγραμμα του Alpha στις 11 ή στις 18 του ερχόμενου Σεπτέμβρη, με τους Δημήτρη Παπανώτα και Κώστα Φραγκολιά να παραμένουν κανονικά στην παρέα.

Μαζί τους από το φθινόπωρο θα βρίσκεται και η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Η παρουσιάστρια την σεζόν που πέρασε βρέθηκε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αν και αρκετά πρωινά ήταν καλεσμένη στο Happy Day.

Η χημεία της ταίριαξε με όλη την παρέα κι έτσι οι συντελεστές της εκπομπής δεν χρειάστηκε να το σκεφτούν και πολύ. Όμως, δεν θα είναι η μόνη προσθήκη.

Η Ευαγγελία Τσιορλίδα είναι μια ακόμα παρουσία που πέρασε από το Happy Day τους τελευταίους μήνες, και -σύμφωνα με το zappIT- εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην εκπομπή.

Η Ευαγγελία θα βρίσκεται μερικές μέρες την εβδομάδα στο πάνελ, εναλλάξ με τον Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος συνεχίζει και τη νέα σεζόν.

 

Σχολιάστε ...