Μαγειρική

Cheesecake σοκολάτα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Cheescake σοκολάτας

Τι χρειαζόμαστε:

Για τη βάση:

2 (2×158 γρ.) συσκευασίες OREO

120 γρ. βούτυρο λιωμένο

50 γρ. φουντούκι ή φιστίκι κροκάν

 

Για τη γέμιση:

400 γρ. σοκολάτα ψιλοκομμένη

700 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου

200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι σε θερμοκρασία δωματίου

150 γρ. ζάχαρη

3 μεγάλα αβγά σε θερμοκρασία δωματίου

2 βανίλιες

½ συσκευασία Double OREO

 

Για τη ganache:

150 γρ. σοκολάτα 60%

125 γρ. κρέμα γάλακτος 35%

2 κ.σ. ρούμι

1 κ.σ. μέλι

 

Για του καραμελωμένους ξηρούς καρπούς:

100 γρ.φουντούκι

50 γρ. ζάχαρη

Πηγή: sintagespareas.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER





Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa