Κόσμος

«Δεν υπάρχουν ολόκληρα σώματα. Μόνο κομμάτια, στο μέγεθος λάπτοπ» (ΦΩΤΟ)

θύματα αεροσκάφους

«Δεν υπάρχουν ολόκληρα σώματα. Μόνο μικρά κομμάτια, στο μέγεθος λάπτοπ» δήλωσε ένας απο τους διασώστες της περισυλλογής των πτωμάτων του μοιραίου αεροσκάφους Airbus A320 στην εφημερίδα Independent.

«Είναι δύσκολο να μιλήσω. Δεν υπάρχουν ολόκληρα σώματα. Υπάρχουν μόνο μέρη, κομμάτια απο τα σώματα. Μικρά, στο μέγεθος λάπτοπ. Είναι οδυνηρό ό,τι έγινε με τους συνανθρώπους μας» αποκαλύπτει χαρακτηριστικά.

Τα ασθενοφόρα μετακινούνται κοντά στο σημείο συντριβής του αεροσκάφους στις γαλλικές Άλπεις όπου μέσα σε ψυγεία μεταφέρονται όσα μέρη σωμάτων βρίσκονται για να γίνει μετά η εξέταση DNA.

Διαβάστε περισσότερα: Εισαγγελέας Μασσαλίας: Ο συγκυβερνήτης έριξε συνειδητά το αεροπλάνο

Τα ειδικά συνεργεία που έχουν στηθεί για την περισυλλογή και αναγνώριση.

θύματα αεροσκάφους

Το Ινστιτούτο Έρευνας εγκλημάτων της γαλλικής αστυνομίας (IRCGN) θα εργαστεί σε δείγματα ante mortem et post mortem και θα αναλύσει το DNA των οικογενειών ώστε να ταυτοποιήσει τα πτώματα, όπως αναφέρει ο αξιωματικός Vialenc.

θύματα αεροσκάφους

θύματα αεροσκάφους

«Οι αναλήψεις δειγμάτων στις οικογένειες άρχισαν σήμερα, 26 Μαρτίου. Τα ανθρώπινα μέλη που περισυλλέγονται θα τοποθετηθούν σε ειδικό μέρος, με σκοπό να πάρουν DNA» δηλώνουν πηγές της γαλλικής αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η αίθουσα εκδηλώσεων στο χωριό Σεν των Αλπεων, όπου έχουν συγκεντρωθεί οι συγγενείς των θυμάτων και δέχονται ψυχολογική υποστήριξη.

θύματα αεροσκάφους

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa