Πολιτική

Δένδιας: Το μυαλό του Φίλη λειτουργεί με το συνωμοτισμό της Αριστεράς

Νίκος Δένδιας

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας «Παραιτηθείτε» και στις δηλώσεις του Νίκου Φίλη, αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας.

Σε ερώτηση αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στηρίζει την εκδήλωσε απάντησε: «Εμείς υπό τη στενή έννοια ‘στηρίζουμε’, δεν μπορώ να σας απαντήσω ότι στηρίζουμε. Όμως, ο καθένας από εμάς, εφόσον κρίνει, έχει κάθε δικαίωμα και κάθε δυνατότητα να παραστεί και να συμπαραταχθεί με ένα αίτημα το οποίο εμείς ως κόμμα και παράταξη συνυπογράφουμε» σημείωσε ο κ. Δένδιας στον Real FM και πρόσθεσε: «Δεν τη συνδιοργανώνουμε πάντως».

Για την δήλωση του κ. Φίλη πως το το «Παραιτηθείτε» είναι το plan B της ΝΔαπάντησε: «Εμείς δεν είμαστε πίσω από αυτή την εκδήλωση –αυτό που ο κ. Φίλης έχει στο μυαλό του. Λειτουργεί το μυαλό του με το συνωμοτισμό μιας μικρής ομάδας της Αριστεράς στην οποία ανήκει. Δεν είμαστε έτσι. Εμείς είμαστε ένα αστικό κόμμα. Δεν πυροδοτούμε εκδηλώσεις, δεν διοργανώνουμε σενάρια πρώτα ή δεύτερα. Λέμε την άποψή μας στην ελληνική. Αυτό κάναμε και εδώ. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Τελεία».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa