Κοινωνία

Διαψεύδει τα λεγόμενα του οδηγού της νταλίκας ο εμπειρογνώμονας

Διέψευσε τους ισχυρισμούς του 39χρονου Ρουμάνου οδηγού της νταλίκας ,που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, ο εμπειρογνώμονας που μελετά την υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο εμπειρογνώμονας αναφέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα στα φρένα να δημιουργήθηκε μετά τα διόδια του Πολυμύλου, σε απόσταση δηλαδή 23χλμ από το σημείο της μοιραίας καραμπόλας. Εξηγεί ότι στην περίπτωση που συνέβαινε αυτό, το φορτηγό θα έπρεπε να είχε εκτραπεί της πορείας του νωρίτερα από το σημείο όπου ήταν ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα στα οποία προσέκρουσε.

Σύμφωνα με τον ειδικό, το πρόβλημα στα φρένα πρέπει να εμφανίστηκε λίγο πριν την στροφή της Βέροιας που κατέληγε εκεί όπου ήταν σταματημένα λόγω των έργων τα αυτοκίνητα.

Επιπλέον, επισημάνει ότι η νταλίκα το πιο πιθανό είναι να πήρε φωτιά κατά την διάρκεια της πρόσκρουσης με τα οχήματα και όχι πριν και συγκεκριμένα από τη διαρροή βενζίνης σε ένα τζίπ με το οποίο προσέκρουσε.

Τονίζεται, ότι την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί η απολογία του 39χρονου Ρουμάνου, ο οποίος θα παρουσιάσει στον ανακριτή την δική του εκδοχή για το τι συνέβη το πρωί της Κυριακής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η κατάσταση για τους 2 εκ των 3 βαριά τραυματισμένων έχει καλυτερέψει. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ΑΧΕΠΑ  ο 22χρονος πήρε εξιτήριο προκειμένου να αντιμετωπίσει σε άλλο νοσοκομείο το κάταγμα στο χέρι του. Ενώ, ο 64χρονος που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ παρουσιάζει βελτίωση. Από την άλλη,   η κατάσταση της 18χρονης  που διασωληνώθηκε μετά τη διακομιδή της από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να είναι κρίσιμη.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa