Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Η πρώτη μέρα του Αυγούστου, έχει πολύ ενδιαφέρον σε κάθε σας σκέψη και επιδίωξη. Η τύχη σήμερα είναι με το μέρος σας και σίγουρα θα μπορέσετε να τελειώσετε κάποιες εκκρεμότητες σας. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, θα έχετε μία εξαιρετικά όμορφη περίοδο ξεκούρασης.

Ταύρος   Ο Αύγουστος ξεκινά για σας με έρωτα. Πραγματικά σήμερα θα νοιώσετε χαρά δίπλα στον άνθρωπο σας. Αν είστε μόνοι, θα έχετε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μέρα που ο έρωτας μπορεί να έρθει ξαφνικά και απρόβλεπτα. Πολύ πιθανόν μια συνάντηση αγαπημένου σας ατόμου να σας δώσει χαρά.

Δίδυμοι   Σήμερα οι μετακινήσεις και τα μηνύματα δεν θα σας λείψουν. Θα βρεθείτε ανάμεσα σε αγαπημένα σας πρόσωπα και η μέρα αυτή θα έχει μία έκπληξη έως το βράδυ, που θα αφορά την προσωπική σας ζωή. Οικονομική εύνοια από πηγές που δεν υπολογίζατε.

Καρκίνος   Η Σελήνη στο ζώδιο σας, την πρώτη μέρα του Αυγούστου, θα σας δώσει αρκετή συναισθηματική δύναμη. Ίσως πάρετε κάποια απόφαση που καιρό τώρα βρίσκεται στο μυαλό σας και δεν μπορείτε να υλοποιήσετε λόγο συνθηκών. Η δύναμη δεν περιορίζεται σε έναν τομέα, αλλά με επιτυχία σε πολλούς.

Λέων   Ο μήνας ξεκινά με πολύ καλή δυναμική. Οι συνθήκες θα είναι αρκετά ευνοϊκές και θα υπάρχουν ευκαιρίες σε κάθε θέμα σας. Αν έχετε να αποφασίσετε για προσωπικά ζητήματα, σήμερα και αύριο θα υπάρξουν οι καταλληλότερες συνθήκες ώστε να κάνετε κάποιο όνειρό σας πραγματικότητα.

Παρθένος   Ο Αύγουστος ξεκινά με προβληματισμούς σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια η επικοινωνία σας σήμερα θα είναι εξαιρετικά γόνιμη και αλάνθαστη. Αν πρόκειται να βρεθείτε έξω από την πόλη για μια μικρή έστω εξόρμηση, να ξέρετε ότι όλα μπορεί να συμβούν, ακόμη και εκείνα που νομίζετε απίθανα.

Ζυγός   Επικοινωνία με δικούς σας ανθρώπους θα σας δώσουν χαρά και θα βρεθείτε πολύ κοντά με τον άνθρωπό σας. Αν έχετε να ασχοληθείτε με κάποια οικογενειακά θέματα, φροντίστε να είστε δίκαιοι με την συνείδηση σας απέναντι στους άλλους. Κάποια λόγια που έχετε πει κατά το παρελθόν ακολουθούν τις δύσκολες σχέσεις σας με τους άλλους.

Σκορπιός   Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και σήμερα βάζοντας την περίοδο αυτή το στίγμα της. Έτσι να ξέρετε ότι η υπομονή τώρα θα είναι ο καλύτερος σύμβουλος σας. Κάποια μετακίνηση σας, ή μία συνάντηση με αγαπημένο πρόσωπο θα σας κάνει να ελπίζετε σε κάτι όμορφο.

Τοξότης   Τα ταξίδια αυτή την περίοδο θα σας ευνοήσουν υπερβολικά. Σήμερα και αύριο θα μπορέσετε να βρεθείτε ανάμεσα σε δικά σας άτομα που σας ενώνουν κοινοί στόχοι και οράματα. Όλα θα εξαρτηθούν από την δική σας καλή διάθεση και πολύ πιθανόν το βράδυ να έχετε μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που θα καλύπτει και την συναισθηματική σας ζωή.

Αιγόκερως   Η προσωπική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον σήμερα και σας κάνει να νοιώθετε προστασία από τις επιλογές και τις αποφάσεις σας που πήρατε. Οικονομικά θέματα θα έχουν μία απρόβλεπτα καλή τύχη που δεν περιμένατε. Φροντίστε ένα επαγγελματικό σας θέμα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Υδροχόος   Εξαιρετικά καλή μέρα η πρώτη του Αυγούστου. Αν έχετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις σε συναισθηματικό επίπεδο, αυτές θα έχουν επιτυχία και διάρκεια στον χρόνο. Οι μετακινήσεις σήμερα θα σας δώσουν χαρά και πολύ πιθανόν οι αδέσμευτοι, νοιώσουν τα βέλη του έρωτα.

Ιχθύς   Ο έρωτας την πρώτη μέρα του Αυγούστου, θα σας κάνει να ελπίζετε σε κάτι πραγματικά όμορφο. Ζήστε το σήμερα και απολαύστε κάθε χαρά που θα σας δώσει η σημερινή μέρα. Επαγγελματικές εξελίξεις που θα σας δώσουν σιγουριά για μελλοντικές βλέψεις.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa