Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Κριός: Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν αρκετά. Είναι βέβαια μια μέρα που θέλει πολύ προσοχή σε ότι επιδιώξετε. Κάποια θέματα οικογενειακά θα σας ταλαιπωρήσουν και πολύ πιθανόν να ρισκάρετε μια σοβαρή σχέση που έχετε, για κάτι εφήμερο. Μην αφήνετε στους άλλους ερωτηματικά και αμφιβολίες για τις προθέσεις σας. Η μέρα είναι ακατάλληλη για οικονομικά ρίσκα και αγορές που αργότερα θα αποδειχθούν προβληματικές.

Ταύρος: Σήμερα η προσοχή σας θα πρέπει να είναι περισσότερο στραμμένη σε θέματα πρακτικά, που έχουν και μία προέκταση συναισθηματική. Μπορεί να χρειαστεί να διαχωρίσετε την θέση σας από ένα θέμα οικονομικής φύσης που έχει σχέση και με τον-την σύντροφό σας. Όλο αυτό μπορεί να σας εκνευρίσει και να σας κάνει να λειτουργήσετε σπασμωδικά και απρόσεκτα. Βάλτε μια σειρά στην διατροφή σας.

Δίδυμοι: Οικονομικά θέματα θα σας προβληματίσουν σε μεγάλο βαθμό σήμερα. Δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείτε με επιτυχία ότι εκκρεμότητα υπάρχει. Φροντίστε αυτή την μέρα μην ανοιχτείτε σε οικονομικά ρίσκα, ή αγορές αμφιβόλου ποιότητας. Κάνετε τα απολύτως αναγκαία, χωρίς να πρέπει να βάλετε βάσεις σε κάτι καινούριο. Οικογενειακά θέματα από το απόγευμα και μετά θα σας απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό.

Καρκίνος: Μάλλον η ηρεμία αυτό το διάστημα δεν σας ταιριάζει. Φροντίστε να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν χωρίς βιασύνη και εκνευρισμό. Ο χρόνος θα είναι με το μέρος σας και γι’αυτό το λόγο μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Μία συναισθηματική σχέση θα σας δημιουργήσει προβληματισμούς, ακόμη και στον επαγγελματικό σας χώρο. Καιρός για γενικής φύσεως ξεκαθαρίσματα.

Λέων: Σήμερα ίσως να διαψευστούν οι μεγάλες προσδοκίες σας, για μια σχέση που θεωρούσατε πολύ σημαντική. Βέβαια είχατε αφήσει κάποια προσωπικά θέματα στην τύχη τους και τώρα ότι θα συμβεί είναι αποτέλεσμα αυτών που δεν έχετε φροντίσει. Αν για κάποιους λόγους ζείτε ένα κρυφό πάθος, σήμερα πολύ πιθανόν να βγει στο φως με έναν ανορθόδοξο τρόπο. Προσοχή στα οικονομικά, που διαχειρίζεστε μαζί με άλλα άτομα.

Παρθένος: Ίσως η προσωπική σας ζωή να περάσει από διάφορες διακυμάνσεις και πισωγυρίσματα. Μην πάρετε τώρα καμία απόφαση σε ότι αφορά τον –την σύντροφό σας, γιατί πολύ πιθανόν να κάνετε λάθος στις εκτιμήσεις σας. Την περίοδο αυτή σας κυκλώνουν διάφορα άτομα από το παρελθόν. Ανατρέξτε στον χρόνο πίσω και κρίνεται εάν αξίζει να ασχοληθείτε μαζί τους ή όχι. Στα λάθη των άλλων γίνεται πιο επιεικής.

Ζυγός: Βρίσκεστε σε μία περίοδο που δεν σας φτάνει το εικοσιτετράωρο ώστε να τελειώσετε τις εκκρεμότητες. Οι σπουδαστές θα πρέπει να προσέξουν πολύ την στιγμή που συγκεντρώνονται στα γραπτά τους. Θέλει σίγουρα και δεύτερη και Τρίτη ματιά πριν παραδώσουν το γραπτό τους. Το ίδιο ισχύει και για τα λόγια που θα πρέπει να πείτε σήμερα. Θα χρειαστεί και δύο και τρις φορές να σκεφτείτε πριν μιλήσετε.

Σκορπιός: Σήμερα θα μπορέσετε να δείτε με άλλα κριτήρια μία προσωπική σας επιλογή ή ένα επαγγελματικό σας διάβημα. Θα πρέπει να ελέγχετε την τάση σας για ζηλοτυπία και κτητικότητα. Ίσως να μην μπορέσετε να δείτε με καθαρό τρόπο τα θέματα που αφορούν μια συνεργασία που σας έχει προβληματίσει πάρα πολύ καιρό. Αν σήμερα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάτι, έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να γίνει σε εντελώς νέες βάσεις.

Τοξότης: Η Νέα Σελήνη στον τομέα των επαγγελματικών σας, θα φροντίσει ώστε να έχετε νέες πολλά υποσχόμενες προτάσεις για εργασία με οικονομικά οφέλη. Βέβαια αν έχετε είδη μια εργασία που είστε ευχαριστημένοι, θα μπορέσετε να την οργανώσετε καλύτερα και να έχετε μεγαλύτερη απόδοση. Οι ιδέες που έχετε να παρουσιάσετε θα είναι πολύ σημαντικές και πιθανόν να γίνετε αναντικατάστατοι.

Αιγόκερως: Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Τα διάφορα προβλήματα που σας έχουν περικυκλώσει αυτές τις μέρες πολύ πιθανόν να μπορέσουν να εξαλειφθούν με την δύναμη και την φροντίδα δικών σας ανθρώπων. Μην τους αφήνετε μακριά σας όταν ξέρετε ότι μόνοι σας δεν θα τα καταφέρετε. Στην εργασία θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις που θα σας βάλλουν σε σκέψη.

Υδροχόος: Το θέμα που σας απασχολεί πλέον είναι σαφέστατο. Οι προσωπικές σας σχέσεις σας έχουν προβληματίσει πάρα πολύ και έτσι δεν μπορείτε να παραβλέπετε τα πάντα μέσα σε αυτές. Η κακή επικοινωνία, σας έχει κουράσει αφάνταστα και τώρα θα πρέπει να δείτε με ποιόν τρόπο να αποφεύγετε τις εντάσεις που έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας σας. Βγάζετε μία σκληρή συμπεριφορά προς τα έξω, για να προστατευτείτε.

Ιχθείς: Εντάσεις συναισθηματικές που μπορεί και να πνίγονται μέσα σας. Βρίσκεστε σε μία περίοδο που είναι σημαντικό να αποφασίσετε ποιο πρέπει να είναι το μέλλον μιας σχέσης. Οι αποφάσεις αυτές είναι πολύ ιδιαίτερες για την προσωπική σας ζωή. Δείτε κάποια πράγματα με ηρεμία και ανατρέξτε στο παρελθόν. Αυτό θα σας οδηγήσει στις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε. Επαγγελματικά θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια που θα πείτε.

Πηγή: backstage24.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa