Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός:   Σήμερα δεν θα πρέπει να συζητήσετε ανοικτά κάποια θέματα που σας έχουν στεναχωρήσει το τελευταίο διάστημα. Η ψυχρότητα καμιά φορά των άλλων, θα σας κάνει να απογοητευτείτε, ενώ με σωστούς χειρισμούς και άλλη χρονική περίοδο, θα μπορέσετε να κερδίσετε ότι έχετε κατά νου. Φροντίστε να είστε σήμερα ήρεμοι και να βρεθείτε με άτομα που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο. Ίσως κάποια αδιαθεσία να παρουσιαστεί το βράδυ.

Ταύρος:    Ένα οικονομικό θέμα θα σας κάνει να χάσετε λίγο την διάθεση σας. Μπορεί να πρέπει να πληρώσετε ένα χρηματικό ποσόν που αυτή την στιγμή δυσκολεύεστε πάρα πολύ. Αλλά και αν πρέπει να κανονίσετε κάποια αποπληρωμή δανείου, ή να κάνετε κάποια κίνηση που αφορά χρήματα, να είστε πολύ προσεκτικοί. Καλύτερα να αφήσετε για αργότερα αυτές τις κινήσεις, που θα είστε πιο ασφαλείς από την επιρροή των Πλανητών.

Δίδυμοι:    Το πρωινό της Δευτέρας θα είναι κάπως δύσκολο. Πολλά θέματα που θα θέλατε να φέρετε σε πέρας, μάλλον θα σας επιφυλάσσουν κάποιες δυσκολίες που δεν θα μπορέσετε εύκολα να τις αντιμετωπίσετε. Σταδιακά όμως θα δείτε η μέρα να εξελίσσεται πιο καλά αλλά θα προσέξετε και πάλι κάποια επαγγελματικά θέματα. Σήμερα κρύβονται παγίδες που καλό είναι να τις εντοπίσετε πριν γίνουν έντονα επικίνδυνες.

Καρκίνος:   Κάτι δεν θα μπορέσετε σήμερα να διαχειριστείτε με καθαρό μυαλό. Μία κρυφή ενέργεια των άλλων θα σας αποπροσανατολίσει σε μεγάλο βαθμό. Ίσως να πρέπει να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν κάποια άλλη στιγμή που θα έχετε πιο πολλά στοιχεία. Η προσωπική σας ζωή σήμερα θα είναι απλά ευχάριστη χωρίς να υπάρχουν εξάρσεις. Μια αδιαθεσία θα σας κάνει λίγο γκρινιάρηδες.

Λέων  Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ σε θέματα που έχουν να κάνουν με ομαδικές δραστηριότητες. Κάποια επιθυμία σας σήμερα θα διαψευστεί με έναν περίεργο τρόπο. Αν σήμερα σας γίνει μια πρόταση να βρεθείτε σε κάποιο κοινωνικό γεγονός, ίσως μέσα από εκεί να εισπράξετε μία απογοήτευση ή μια απώλεια που θα σας στεναχωρήσει. Φροντίστε τα οικονομικά σας θέματα να είναι ξεκάθαρα.

Παρθένος :  Σήμερα ίσως να θέλετε την συναισθηματική και συντροφική κάλυψη ακόμη πιο πολύ. Η μέρα λίγο παραπλανά τα όνειρά σας και τις επιδιώξεις σας, αλλά σας κάνει να δημιουργείτε πάνω σε καλλιτεχνικά θέματα με πολύ επιτυχία. Όσοι από εσάς έχετε κατά νου να παραβρεθείτε σε ένα καλλιτεχνικό γεγονός, θα αποκομίσετε πάρα πολλά. Ίσως το βράδυ να έχετε την ανάγκη να βρεθείτε στην ήρεμη φωλιά σας.

Ζυγός:   Αν και η μέρα αυτή είναι πολύ περίεργη ιδίως σε επαγγελματικά θέματα, εσείς θα μπορέσετε να φέρετε μία ισορροπία σε κάθε ζήτημα, μετά φυσικά από ηρεμία. Κάτι που θα προκύψει μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας προβληματίσει αρκετά και θα προσπαθήσετε να βρείτε την λύση. Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι αυτή που θα σας ανεβάσει την ψυχολογία. Αν κάνετε σήμερα κάποιο ταξίδι, θα ζήσετε μία ερωτική ολοκλήρωση.

Σκορπιός:  Πολύ πιθανόν να θελήσετε σήμερα να ρισκάρετε σε οικονομικά θέματα. Καλύτερα να ξανασκεφτείτε ότι θα θέλατε να κάνετε πάνω σε οικονομικά ρίσκα και αγορές, όπως επίσης να ξανασκεφτείτε τις κινήσεις αυτές για λίγο αργότερα. Τα προσωπικά θέματα συνεχίζουν να είναι δύσκολα, αλλά να ξέρετε ότι πολλά θέματα μπορούν να επιλυθούν με την δική σας και μόνο ειλικρινή παρέμβαση. Μία αδιαθεσία το απόγευμα.

Τοξότης:   Θέματα προσωπικά θα σας απασχολήσουν με έντονο βαθμό. Μία παρεξήγηση, μία κίνηση που θα σας απογοητεύσει, θα γίνει σπόρος για να πικραθείτε με το έτερον ήμισυ. Προσπαθήστε να μην χαλάσετε την διάθεση σας και να αφήσετε να περάσει και αυτή η μέρα που δεν είναι από τις πιο δυνατές και ισορροπημένες. Ένα ταξιδάκι σύντομο θα είναι πολύ σημαντικό στο να χαρείτε την συντροφιά καλών φίλων.

Αιγόκερως:   Σήμερα θα προσπαθήσετε να μπείτε με δύναμη σε θέματα επαγγελματικά που βρίσκονται στην δική σας δικαιοδοσία. Η μέρα όμως κρύβει κάποια επί μέρους προβλήματα που με την πρώτη ματιά δεν θα μπορέσετε να τα καταλάβετε. Μπορεί ένα υπάρξει ένα μπέρδεμα στον τρόπο επικοινωνίας σας, ή να συμβούν κάποιες παρεξηγήσεις που θα έχουν την βάση τους στα επαγγελματικά σας.

Υδροχόος:    Μία μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε σήμερα στα οικονομικά σας θέματα. Η πλανητικοί συνδυασμοί δεν βοηθούν αρκετά ώστε να μπορέσετε να δείτε με ξεκάθαρο και απόλυτο τρόπο υλικά και πρακτικά θέματα. Φροντίστε να είστε σήμερα αρκετά προσεκτικοί με ότι αφορά αγορές και κατασκευές στην κατοικία σας. Συναισθηματικά αφήστε την μέρα αυτή να περάσει χωρίς αποφάσεις.

Ιχθείς:   Η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στην οικογένεια σας και τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι της. Φροντίστε να είστε συνεπείς με αυτά που έχετε πει στους άλλους, διότι πολύ πιθανόν, να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε κάτι που δεν θα τηρήσετε. Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις θα έχουν μια ανοδική πορεία και θα πρέπει να ασχοληθείτε πολύ σοβαρά με μια καινούρια πρόταση που θα σας γίνει. Προσοχή στην υγεία.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa