Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Επαγγελματικοί κι οικογενειακοί τριγμοί σήμερα θα σας αλλάξουν το πρόγραμμα. Βρείτε τρόπους να ξεφύγετε από τα προβλήματα που δημιουργούν οι άλλοι.

Ταύρος   Σήμερα, αν και θα πρέπει να τελειώσετε πολλά θέματα που έχουν συσσωρευτεί από την περασμένη εβδομάδα, έχετε δύναμη κι αντοχή. Συναισθηματική αστάθεια από το απόγευμα.

Δίδυμοι   Οι φίλοι σήμερα δεν σας συμπαραστέκονται όσο ελπίζατε. Βρίσκεστε σε μία ταραγμένη περίοδο που νιώθετε ανασφαλείς κι οικονομικά αλλά και συναισθηματικά.

Καρκίνος   Κάτι δεν κάνετε καλά το τελευταίο διάστημα στη συναισθηματική σας ζωή. Η κακή σας συμπεριφορά σε δικά σας πρόσωπα ίσως να σας δημιουργήσει την αποστροφή τους από εσάς.

Λέων   Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα. Μην τάξετε κάτι που δεν θα μπορέσετε να είστε συνεπείς. Η μέρα αυτή μπορεί να σας μεταφέρει άσχημες ειδήσεις.

Παρθένος  Η προσωπική σας ζωή σας προβληματίζει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Θέλετε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν, αλλά σας είναι δύσκολο.

Ζυγός   Οικογενειακά θέματα θα σας κάνουν να είστε σε μία ανησυχία. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να φέρετε εις πέρας κάποιο σημαντικό ζήτημα που σας αφορά. Προσοχή στην υγεία σας.

Σκορπιός  Σε μία επικοινωνία και μετακίνηση θα βρίσκεστε όλη μέρα. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε τις προθέσεις των άλλων εύκολα. Βρείτε τις λύσεις από αύριο.

Τοξότης   Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα. Βέβαια μέσα από την προσωπική σας ζωή θα μπορέσετε να δείτε με πιο αισιοδοξία το αύριο.

Αιγόκερως   Σήμερα θα ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά θέματα και κυρίως την τύχη μιας σχέσης. Πολύ πιθανόν να μην μπορείτε να παίξετε άλλο το ρόλο του θύματος κι αλλάζετε την συμπεριφορά σας.

Υδροχόος   Η ψυχολογία σας σήμερα δεν θα είναι κι η καλύτερη, λόγο ότι θα υπάρξουν παρεμβάσεις σε προσωπικά σας θέματα από τρίτους. Προσέξτε ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

Ιχθείς   Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ίσως δεν είναι και η πιο κατάλληλη μέρα ώστε να απαλλαγείτε από προβλήματα με εκκρεμότητες που αφορούν και τρίτα άτομα.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa