Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Σήμερα η Σελήνη στον Ζυγό σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα . Είναι μια μέρα που θα αναζητήσετε την ξεκούραση και την απομόνωση.

Ταύρος   Θα υπάρξουν σήμερα έντονες κοινωνικές δραστηριότητες . Πολύ πιθανόν να τακτοποιήσετε κάποιο θέμα που αφορά εργασία και οικονομική σταθερότητα.

Δίδυμοι   Σήμερα θα ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα και οι γονείς θα μπορέσουν να έρθουν πιο κοντά στα παιδιά τους. Θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν μετά το απόγευμα.

Καρκίνος   Σήμερα θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να βρεθείτε με δικά σας άτομα και να ενωθείτε περισσότερο με κάποιους δικούς σας ανθρώπους που έλειψαν για καιρό μακριά σας.

Λέων   Η μέρα αυτή θα είναι αρκετά απαιτητική και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να μετακινηθείτε ώστε να βρεθείτε κοντά με δικούς σας ανθρώπους. Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν.

Παρθένος   Σήμερα θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας κάποιο οικογενειακό θέμα ενώ ότι οικονομικές εκκρεμότητες υπάρχουν θα λυθούν σήμερα και αύριο με τον καλύτερο τρόπο.

Ζυγός   Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο σας φέρνει έναν διαφορετικό αέρα αλλαγής . Φροντίστε να κάνετε πράγματα που θα σας ευνοήσουν το επόμενο διάστημα. Βγείτε και διασκεδάστε.

Σκορπιός   Σήμερα θα νιώσετε περισσότερο την ανάγκη να απομονωθείτε και να σκεφτείτε το πως θα κινηθείτε το επόμενο διάστημα. Μια αδιαθεσία θα σας χαλάσει τη διάθεση το βραδύ.

Τοξότης   Με πολύ υπομονή και πείσμα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τις τελευταίες μέρες . Οι δεσμευμένοι θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε μια κοινή βάση.

Αιγόκερως   Η ερωτική διάθεση σήμερα δεν θα λείψει και πολύ πιθανόν να βρεθείτε με το ταίρι σας μακριά από τον τόπο που ζείτε . Κάποια σχεδία σας θα έχουν καλή εξέλιξη.

Υδροχόος   Σήμερα θα μπορέσετε με την αυτοπεποίθηση που σας διακρίνει να κολυμπήσετε σε πολύ δύσκολα νερά . Πολύ πιθανόν να επιδιώξετε μια σημαντική συμφωνία.

Ιχθείς   Η μέρα αυτή συγκαταλέγεται στις πολύ συναισθηματικές μέρες που θέλετε να βρεθείτε κοντά με δικά σας άτομα , να ανταλλάξετε υποσχέσεις αγάπης και ειλικρινείας.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa