Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός: Είναι μία εξαιρετικά καλή ημέρα που θα ευνοήσει να κάνετε πολλά επαγγελματικά βήματα. Οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες κι η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Οικογενειακά θέματα θα σας δώσουν χαρά.

Ταύρος: Η συναισθηματική σας ζωή σήμερα θα αποκτήσει άλλη δυναμική. Πολύ πιθανόν να κάνετε μία νέα γνωριμία που θα είναι πολύ σημαντική και ξεχωριστή. Για εσάς που είστε γονείς, να περιμένετε κάτι ευτυχές.

Δίδυμοι: Εύνοια σήμερα θα υπάρχει σε ό,τι αποφασίσετε να κάνετε σε επαγγελματικά κι οικογενειακά θέματα. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε μία συνεργασία που θα σας φέρει κέρδη.

Καρκίνος: Θα αποφασίσετε να κάνετε νέα πολλά υποσχόμενα ξεκινήματα σε προσωπικό και κοινωνικό περίγυρο. Η επικοινωνία σήμερα με τους άλλους θα είναι πολύ ξεχωριστή και πολύ πιθανόν να αποφασίσετε κάποιο ταξίδι.

Λέων: Οικονομικές δυνατότητες θα παρουσιαστούν σήμερα και θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση που είχατε έρθει λόγο υποχρεώσεων. Κάποια προσωπικά θέματα θα σας δώσουν και πάλι χαρά.

Παρθένος: Είναι μία πολύ σημαντική μέρα. Θα μπορέσετε να προβληθείτε με όποιο τρόπο θέλετε και θα βοηθήσετε πολύ ανθρώπους που βρίσκονται στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ζυγός: Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα δεν θα είναι τόσο προστατευτικό όσο θα έπρεπε. Η μέρα θα έχει κάποιες εντάσεις που θα σας κουράσουν αρκετά. Μην τα κάνετε όλα στην εντέλεια.

Σκορπιός: Μία πολύ σημαντική μέρα για τα οικονομικά σας και τα εργασιακά σας θέματα. Πολύ πιθανόν να ξεπεράσετε ένα θέμα υγείας, ή να βρείτε και πάλι το νόημα σε ό,τι σας έχει νεκρωθεί μέσα σας.

Τοξότης: Πολλά από αυτά που θεωρούσατε τελειωμένα και ανύπαρκτα, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε και πάλι τις καταστάσεις αυτές με αισιοδοξία. Επικοινωνία και επαφές θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση.

Αιγόκερως: Σκέφτεστε να ανοίξετε τα φτερά σας για κάποιες επιτυχημένες στρατηγικές, που τις σκέφτεστε εδώ και πολύ καιρό. Ένα ταξίδι, μία επαγγελματική απόφαση, κάποιες συμφωνίες, γίνονται με τον καλύτερο τρόπο.

Υδροχόος: Οικονομικές δυνατότητες θα σας δώσουν καινούρια διάθεση στο να κάνετε νέα διαβήματα. Θα έχετε στήριξη από ισχυρά πρόσωπα όπου θα σας δώσουν τα εφόδια που χρειάζεστε για να προχωρήσετε.

Ιχθείς: Σήμερα θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες ώστε να βάλετε θεμέλια σε κάτι πολύ σημαντικό για σας. Η προσωπική σας ζωή σήμερα ανακάμπτει και σας κάνει χαρούμενους μετά από κάποιο γεγονός που θα συμβεί.

Πηγή: verysorry.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa