Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός: Κάποια θέματα θα πάρουν μια αρκετά ευνοϊκή πορεία. Μην αντιστέκεστε σε κάποιες καινούριες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Η εύνοια είναι με το μέρος σας.

Ταύρος: Σήμερα θα προσπαθήσετε να βρείτε την χρυσή τομή σε ένα προσωπικό θέμα. Μην απελπίζεστε με τις καθυστερήσεις που θα υπάρξουν. Το πιο σίγουρο είναι ότι όλα θα δουλέψουν για δικό σας όφελος.

Δίδυμοι: Κάποια θέματα σήμερα θα σας στεναχωρήσουν και πολύ πιθανόν να προέλθουν από πολύ δικούς σας ανθρώπους. Σήμερα μην υλοποιήσετε τα σχέδια σας, απλά κάντε ένα σωστό προγραμματισμό.

Καρκίνος: Κάτι σίγουρα δεν έχετε κάνει με τον πιο σωστό τρόπο και τώρα θα δεχτείτε την αντίδραση των άλλων. Ευτυχώς η δυσαρμονία αυτή θα κρατήσει μόνο λίγες ώρες κι έτσι από το απόγευμα θα έχετε άλλη διάθεση.

Λέων: Τα προβλήματα σας θα μπορούσατε να τα λύσετε μέσω διαλόγου. Πολύ πιθανόν σήμερα να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε κάποιο σχέδιο σας που βρίσκεται στην τελική ευθεία. Συναισθηματική σταθερότητα.

Παρθένος: Σήμερα θα έχετε περίεργη ψυχολογία, με μία προέκταση στο περιβάλλον σας. Βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα από σήμερα και για τις επόμενες μέρες που έρχονται.

Ζυγός: Προσωπικά θέματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και πολύ πιθανόν να βρείτε τρόπους ώστε να σταθεροποιήσετε μία ρευστή κατάσταση. Κάθε νέο ξεκίνημα θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

Σκορπιός: Βρίσκεστε σε μία περίοδο που θα πρέπει να ζυγίσετε τα πάντα πριν μπείτε σε μια νέα κατάσταση που αφορά κυρίως τα οικονομικά σας. Κάποια νέα εργασιακή πρόταση θα σας γίνει με καλούς όρους.

Τοξότης: Σταθερότητα σε συναισθήματα και φιλίες. Η μέρα αυτή είναι κατάλληλη στο να μπορέσετε να βάλετε μία σειρά σε μία δύσκολη κατάσταση που υπάρχει στην προσωπική σας ζωή. Προσέξτε τις εξαπατήσεις.

Αιγόκερως: Με μεγάλη ένταση θα προχωρήσετε ένα πολύ σημαντικό σας σχέδιο. Θα έχετε βοήθεια από δικούς σας ανθρώπους που θέλουν το καλύτερο για σας. Ένα γεγονός με την προσωπική σας ζωή θα σας βάλει σε σκέψεις.

Υδροχόος: Σήμερα το σύμπαν θα σας βοηθήσει αρκετά σε ό,τι θελήσετε να κάνετε. Είναι μία πάρα πολύ θετική μέρα που θα σας χαρίσει σταθερότητα στα συναισθήματα και καλύτερες εργασιακές συνθήκες.

Ιχθείς: Κατάλληλη μέρα για να προωθήσετε ένα οικονομικό σας σχέδιο που βρισκόταν σε αναμονή. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για την προσωπική σας ζωή και μην διστάσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές.

Πηγή: verysorry.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa