Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός: Η μέρα αυτή σας κάνει πιο προσεκτικούς σε θέματα επαγγελματικά. Πολύ πιθανόν να πρέπει να μιλήσετε με κάποιο πρόσωπο κλειδί που θα σας φροντίσει για ένα διάβημα που πρόκειται να κάνετε.

Ταύρος: Οικογενειακά θέματα μέχρι το μεσημέρι θα σας απασχολήσουν αρκετά έντονα. Από το απόγευμα θα πρέπει να φροντίσετε ένα προσωπικό σας θέμα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Δίδυμοι: Περιορισμοί θα σας κάνουν να βρεθείτε σε μία κατάσταση αναμονής. Η επικοινωνία σας σήμερα δεν θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε θέματα οικονομικά που χρειάζεται ένας διακανονισμός.

Καρκίνος: Θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, θα σας απασχολήσουν έντονα μέχρι το μεσημέρι.Πολύ πιθανόν να βρείτε κάποια εμπόδια που δεν θα λυθούν εύκολα. Κάποιο μήνυμα θα σας κάνει να χάσετε το χαμόγελο σας.

Λέων: Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιο σας. Αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά να προχωρήσετε ένα σχέδιο που έχετε κατά νου. Από το απόγευμα ίσως να νιώσετε μια κακή διάθεση.

Παρθένος: Βρίσκεστε σε μία πολύ περίεργη περίοδο. Σήμερα θα προσπαθήσετε να αναλύσετε κάποιο προσωπικό σας θέμα, αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρετε. Οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες.

Ζυγός: Σήμερα θα επικεντρωθείτε περισσότερο σε ένα προσωπικό σας θέμα. Με πολύ μεγάλη προσπάθεια από το απόγευμα και μετά θα πρέπει να λειτουργήσετε προς ένα και μόνο στόχο.

Σκορπιός: Επαγγελματικά είστε σε μία καλή μέρα. Πολύ πιθανόν να βρείτε λύσεις σε αυτό τον τομέα. Οικονομικά θα πρέπει να αποφύγετε ρίσκα και καταστάσεις που έχουν ρίζες στο παρελθόν, γιατί θα χάσετε την ηρεμία σας.

Τοξότης: Κάποια σημαντικά θέματα θα τακτοποιηθούν έως το μεσημέρι. Από το απόγευμα και μετά θα βρεθείτε λίγο μετέωροι για ένα επαγγελματικό σας θέμα που δεν θα μπορείτε να το διευθετήσετε.

Αιγόκερως: Η μέρα αυτή θέλει κάποια προσοχή σε θέματα που αφορούν τις μετακινήσεις σας. Ίσως να πρέπει να βάλετε ένα πρόγραμμα σε επαγγελματικά διαβήματα. Η προσωπικές σας σχέσεις χρειάζονται την φροντίδα σας.

Υδροχόος: Σήμερα είναι μια μοναχική μέρα. Ίσως να μην μπορέσετε εύκολα να δείτε τα πραγματικά προβλήματα που έχετε με κάποια φιλικά σας άτομα. Θα έχετε όμως την ευκαιρία να βρείτε μία νέα ενδιαφέρουσα απασχόληση.

Ιχθείς: Επαγγελματικά θα υπάρξει σταθερότητα σε μία σας αναζήτηση. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους και κυρίως η προσωπική σας ζωή.

Πηγή: verysorry.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa