Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός  Μια αρκετά ευνοϊκή μέρα για τους περισσοτέρους από σας. Υπάρχουν όλες οι κατάλληλες προδιαγραφές για να λύσετε πολλά από τα προβλήματα σας. Προσοχή στην υγεία.

Ταύρος   Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας βοηθάει πάρα πολύ τις προσωπικές σας επιλογές. Πολύ πιθανόν σήμερα να έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση μέσα από το πολύ στενό φιλικό σας περιβάλλον.

Δίδυμοι   Σήμερα θα βελτιωθούν αρκετά οικογενειακά θέματα. Κάποιες παρεξηγήσεις που είχατε για οικονομικούς λόγους θα ξεκαθαρίσουν. Θα είστε αρκετά δημιουργικοί και θα έχετε επικοινωνία με σημαντικά πρόσωπα.

Καρκίνος   Το φιλικό περιβάλλον θα βρεθεί κοντά σας σε κάθε σας επιλογή. Η προσωπική σας ζωή αποκτά άλλη δυναμική και πολύ πιθανόν να συμβούν πολύ σημαντικά γεγονότα.

Λέων   Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα όπως επίσης και τα επαγγελματικά σας βήματα. Κάποιοι από σας θα αναζητήσετε νέα εργασία και θα έχετε σύντομα πολύ καλά νέα.

Παρθένος   Μια πολύ ευνοϊκή μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, ταξίδια και έρωτα. Η Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί καλές προδιαγραφές για κάτι σταθερό στη ζωή σας.

Ζυγός   Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μια ανατρεπτική περίοδο. Θέλει φρόνηση και υπομονή ώστε να τακτοποιήσετε εκκρεμή θέματα που σας ταλαιπωρούν καιρό.

Σκορπιός   Η προσωπική σας ζωή θα έχει κάποιες αλλαγές λόγω της κακής επικοινωνίας με τους άλλους. Η κοινωνική σας ζωή σήμερα θα είναι πολύ έντονη.

Τοξότης   Σήμερα θα μπορέσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον τομέα της εργασίας σας και πολύ πιθανόν θα παρουσιαστεί κάτι καινούργιο και πολύ ενδιαφέρον. Να δώσετε προσοχή στα θέματα υγείας.

Αιγόκερως   Σήμερα ευνοείστε πολύ στην προσωπική σας ζωή . Πολύ πιθανόν να βρεθείτε ανάμεσα σε αγαπημένους ανθρώπους. Ένα ταξίδι η μια μετακίνηση θα σας φέρει αρκετή ικανοποίηση.

Υδροχόος   Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας απασχολήσει και σήμερα. Πολύ πιθανόν να βρείτε λύσεις μέσα στην καθημερινότητα σας που θα σας απαλλάξουν από διαφορά θέματα που αφορούν την εργασία και την υγεία σας.

Ιχθύς   Βρίσκεστε σε μια θετική μέρα που θα μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε και να βρείτε διεξόδους σε προβληματισμούς σας. Όσοι αποφασίσετε σήμερα μια μετακίνηση θα βρεθείτε πολύ κοντά με την επιτυχία.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa