Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός Θα μπορέσετε να νιώσετε καλά για κάτι που φοβόσασταν πριν καιρό. Τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβετε καινούριες δραστηριότητες. Μην ξεχνάτε όμως ότι ένα θέμα επαγγελματικό ακόμη εκκρεμεί και σας ταλαιπωρεί.

Ταύρος Ο τομέας των αποκτημάτων και της ύλης, είναι πολύ βασικός τομέας της ζωής σας που δυστυχώς σήμερα θα έχετε κάποιες απώλειες, ή αναποδιές. Αν κάτι εκεί δεν πάει καλά, σίγουρα ακολουθούν σαν ντόμινο και άλλα θέματα.

Δίδυμοι Η μέρα αυτή είναι σημαντικά για σας. Σήμερα θα σας απασχολήσει ένα προσωπικό θέμα που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα μεγάλη έκταση. Είναι σοβαρό και σας έχει απορροφήσει αρκετό χρόνο από την καθημερινότητα σας.

Καρκίνος Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε μια πολύ δραστήρια περίοδο που πραγματικά ο χρόνος σας να μην φτάνει για ότι θα θέλατε να κάνετε. Θέματα υγείας δικά σας, ή και κάποιου πολύ αγαπημένου σας προσώπου, θα σας προβληματίσουν.

Λέων Η Σελήνη σήμερα θα δώσει νέα πνοή σε έναν έρωτα που είχε το τελευταίο διάστημα περάσει κάποια προβλήματα. Αλλά και οι αδέσμευτοι θα μπορέσουν να περάσουν μία όμορφη και αρκετά ενδιαφέρουσα μέρα και πιθανόν να κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Παρθένος Μπορεί να δείτε κάποια θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά να φρενάρουν ξαφνικά, ενώ είχαν μία πολύ καλή άνοδο. Πιθανόν να μην μπορέσετε σήμερα να δείτε με ηρεμία ένα οικογενειακό θέμα. Απλουστεύεστε αυτά που θέλετε να κάνετε ώστε να μην βρείτε εμπόδια.

Ζυγός Σήμερα θα συναντηθείτε με ανθρώπους που υπάρχει βαθιά αγάπη. Ένα όμορφο λοιπόν διάλειμμα θα είναι η μέρα αυτή. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσετε, ένα θέμα που σας απασχολούσε το τελευταίο διάστημα.

Σκορπιός Τα οικονομικά θέματα σας απασχολούν σε μεγάλο βαθμό σήμερα. Θα μπορέσετε να πλησιάσετε ολοκληρωμένα ένα θέμα οικονομικό που σας έχει προβληματίσει αρκετά. Προσοχή στην υγεία που σας έχει ταλαιπωρήσει.

Τοξότης Θα βρεθείτε να ασχολείστε έντονα με ένα προσωπικό σας θέμα, που δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις άμεσα. Πολύ πιθανόν, να έχετε να επιλέξετε μεταξύ δύο συναισθηματικών καταστάσεων και αυτό να σας κάνει αρκετά κυκλοθυμικούς.

Αιγόκερως Πολύ παρασκήνιο και εσωστρέφεια σας δίνει η Σελήνη στον Τοξότη. Μπορεί να θελήσετε να απομονωθείτε για κάποιους λόγους που δεν είναι σοβαροί, αλλά πολύ πιθανόν να σας έχουν χαλάσει την διάθεση. Κάποιοι [εχθροί], θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν, αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Προσοχή στην υγεία σας.

Υδροχόος Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε κάποια ομαδική δραστηριότητα που συμμετέχοντας θα κάνετε την διαφορά. Αν για κάποιους λόγους είχατε απομακρυνθεί από φιλικό σας πρόσωπο για μία παρεξήγηση, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκατασταθεί η γαλήνη μεταξύ σας.

Ιχθείς Η κοινωνική σας καταξίωση και επαγγελματική σας άνοδο, πολύ πιθανόν να παρουσιάσει μία ευκαιρία. Όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και υποψιασμένοι. Φροντίστε ώστε να σκεφτείτε δύο και τρις φορές πριν αποφασίσετε κάτι.

Πηγή: Backstage24.gr.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa