Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Ζώδια

Κριός   Επιτέλους η κατάσταση των επαγγελματικών σας σταθεροποιείται και μπορείτε να δώσετε βάση σε άλλα ζητήματα πέρα από τα εργασιακά σας. Μην απορρίπτετε τους ανθρώπους που σας προσεγγίζουν από ασυνήθιστες κατευθύνσεις.   Διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Θα χρειαστείτε σύντομα τα χρήματά σας για έναν σημαντικό σκοπό. Προσοχή στις προτεραιότητές σας.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος   Οι ανάγκες σας σήμερα είναι σε μεγάλο βαθμό αλληλοσυγκρουόμενες, καθώς η λογική και το συναίσθημα δεν λένε να συμβαδίσουν με τίποτα. Δώστε προβάδισμα στον τομέα που έχει περισσότερο ανάγκη την προσοχή σας.   Σε καλή τροχιά οι φιλικές σας σχέσεις. Επιτέλους αφήνετε στην άκρη τις ανούσιες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, και κοιτάτε μπροστά.

Δίδυμος   Μην πιέσετε ένα πρόσωπο που σημαίνει πολλά για σας, να έρθει στα νερά σας. Αν είναι να συμβεί, θα συμβεί από μόνο του. Σεβαστείτε τους ρυθμούς με τους οποίους λειτουργεί ο καθένας, ώστε να γίνουν σεβαστοί και οι δικοί σας.   Άνοδος στα οικονομικά σας, μετά από μία περίοδο με έντονα σκαμπανεβάσματα.

Καρκίνος   Ο Κρόνος στρέφει την προσοχή σας σε θέματα υγείας και ευεξίας. Μην παίρνετε τίποτα ως δεδομένο – όσο σίγουροι κι αν αισθάνεστε για τον εαυτό σας. Ακούστε τις συμβουλές των Ιχθύων του περιβάλλοντός σας.   Ηρεμία στα ερωτικά σας. Δεν είναι ανάγκη να ρίξετε λάδι στη φωτιά, εφόσον μπορείτε να αντιμετωπίσετε με ήπιο τρόπο μία αντιπαράθεση.

Λέων   Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για ένα άτομο που μπήκε τώρα στη ζωή σας, ειδικά αν η προσέγγισή του έχει ερωτικό χαρακτήρα. Δώστε λίγο χρόνο στην κατάσταση να ωριμάσει και θα βγείτε κερδισμένοι.   Συγκρούσεις σας περιμένουν στο πεδίο της εργασίας, οι οποίες όμως θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε ένα ομιχλώδες ζήτημα.

Παρθένος   Η προοπτική μίας απόδρασης ή ενός ταξιδιού έρχεται τώρα να σας ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεση. Διευθετήστε κάθε τεχνικό ζήτημα που σας απασχολεί, προτού στρέψετε την προσοχή σας σε κάτι πιο ανάλαφρο.   Οι Ζυγοί σας ασκούν έντονη σεξουαλική έλξη. Παίξτε τα χαρτιά σας με προσοχή – γιατί ο συναισθηματισμός σας ενδέχεται να σας ζημιώσει.

Ζυγός   Ένα σημαντικό στοιχείο σας διαφεύγει, επομένως μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις σχετικές με ένα φλέγον επαγγελματικό θέμα. Η βιασύνη σας είναι γνωστή, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να κάνετε τα πάντα για να την περιορίσετε.   Η Αφροδίτη σας στέλνει τα κατάλληλα σημάδια για να πορευτείτε με ασφάλεια στα ερωτικά. Τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ όσο φαίνονται.

Σκορπιός   Οι ατυχείς συναντήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα, γι’ αυτό καλύτερα να παραμείνετε στο σπίτι, αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη να βγείτε έξω. Μην υποτιμάτε τις χαρές που μπορούν να σας δώσουν τα άτομα που θεωρείτε δεδομένα.   Ο Δίας εντείνει τον ανταγωνισμό στο επαγγελματικό πεδίο, προτρέποντάς σας να ξεπεράσετε τον εαυτό σας σε πολλά επίπεδα.

Τοξότης   Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε μία καινούργια συνήθεια και να επενδύσετε σε μία ικανότητά σας, που ποτέ πριν δεν είχατε αξιοποιήσει. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μόνο εσείς ξέρετε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε.   Αλλαγές σας περιμένουν σε ένα οικογενειακό θέμα. Διαχειριστείτε τες με ψυχραιμία, μέχρι να οριστικοποιηθούν.

Αιγόκερως   Μία είδηση από μακριά έρχεται να θολώσει την κρίση σας και να σας προκαλέσει απανωτές εξάρσεις συναισθηματισμού. Μην παραδοθείτε στους εύκολους πειρασμούς – ανασυγκροτηθείτε και αντιμετωπίστε την κατάσταση ρεαλιστικά.   Έχετε από κοντά τους Τοξότες και τους Ταύρους. Είναι οι μόνοι που μπορούν να σας δώσουν την καθοδήγηση που χρειάζεστε.

Υδροχόος   Μία ατυχία δεν είναι αρκετή για να υποβαθμίσει ένα σπουδαίο συναίσθημα και μία λαμπρή προοπτική σχέσης. Αποβάλετε τον μελοδραματισμό σας και δώστε περισσότερες ευκαιρίες στους ανθρώπους που αξίζουν.   Σε καλή πορεία τα επαγγελματικά σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχετε δέσει τον γάιδαρό σας. Μην χαλαρώνετε καθόλου – ο αγώνας σας είναι συνεχής.

Ιχθύς   Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να επανορθώσετε ένα μεγάλο σφάλμα, αποκαθιστώντας μια φιλία που σημαίνει πολλά για σας. Η Αφροδίτη σας φέρνει αρκετά βήματα πιο κοντά στα άτομα που απομακρύνατε χωρίς λόγο. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.   Προσοχή στους διψήφιους αριθμούς – η παρατηρητικότητα και η μνήμη σας θα παίξουν σήμερα πολύ σημαντικό ρόλο.

Πηγή: www.lifo.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa