Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Οι εντάσεις των προηγούμενων ημερών έχουν αρχίσει και υποχωρούν, ενώ στην θέση τους μπαίνει η γνώση. Πράγματι οι δυσκολίες πάντα διδάσκουν και σας κάνουν πιο ισχυρούς σε επόμενη πρόκληση. Θα έχετε μια κοινωνική επιτυχία.

Ταύρος   Σήμερα θα μπορέσετε με ευκολία να προωθήσετε την προσωπικότητα σας και να λάμψετε στον κύκλο σας. Πολύ πιθανόν να έχετε μία προσωπική επιτυχία που θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Η μέρα αυτή συγκαταλέγεται στις αρκετά ευνοϊκές.

Δίδυμοι   Θα νιώσετε ανέμελα και ίσως μια είδηση από κάτι που για σας είναι πολύ σημαντικό, σας δώσει φτερά στο να συνεχίσετε με αισιοδοξία. Οι σχέσεις σας, ιδίως οι προσωπικές θα βρεθούν σε προστασία και μια παρεξήγηση θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος   Ένα ταξιδάκι θα αποδειχθεί ότι καλύτερο για σας. Φροντίστε να έχετε σήμερα δίπλα σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μοιραστείτε μαζί τους στιγμές αγάπης και ολοκλήρωσης. Οι μοναχικοί Καρκίνοι, θα βρεθούν με αγαπημένους φίλους και ίσως γνωρίσουν ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο.

Λέων   Βρίσκεστε σε μία μέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Ότι έχετε προγραμματίσει για σήμερα θα τακτοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Οι κοινωνικές σας επαφές θα σας δώσουν την ικανοποίηση που θέλετε, αλλά και αύριο θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ότι σήμερα αφήσετε μισό.

Παρθένος  Αφήστε πίσω σας τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και ριχτείτε στην διασκέδαση και γιατί όχι στον έρωτα. Για εσάς που είστε δεσμευμένοι θα μπορέσετε να ζήσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας, ενώ κάτι που θα συμβεί θα σας διαβεβαιώσει για τα αληθινά συναισθήματα που τρέφει για σας.

Ζυγός   Αν και είστε αυτές τις μέρες αρκετά απαισιόδοξοι για ότι σας συμβαίνει το τελευταίο διάστημα, δώστε λίγο χρόνο να δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο αρνητικά, όσο θέλετε να πιστεύετε. Η σημερινή μέρα σας βγάζει πολύ θετικότητα.

Σκορπιός   Σήμερα θα δείτε κάποια προσωπικά σας θέματα να τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο και να σας στηρίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον σας που δεν υπολογίζατε. Ένα μικρό ταξιδάκι πολύ πιθανόν να σας φέρει πιο κοντά με τον –την σύντροφό σας.

Τοξότης   Βρίσκεστε ακόμα σε μία δύσκολη περίοδο γεμάτη από εντάσεις και ανατροπές, ενώ θα μπορέσετε να δείτε κάποια πράγματα με διαφορετικό μάτι. Δεν θα γίνει αυτό βέβαια χωρίς λόγο. Θα βοηθήσουν οι πλανητικές θέσεις, που σήμερα το σύμπαν θέλει να σας δώσει μία νότα αισιοδοξίας.

Αιγόκερως   Σήμερα θα δείτε κάτι που έχετε έντονα μέσα στο μυαλό σας, να παίρνει σάρκα και οστά. Η προσωπική σας ζωή θέλει πολύ φροντίδα ώστε να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες της. Κάποια φιλικά σας πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε μια απόφαση. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, είναι η υγεία σας.

Υδροχόος   Θα πρέπει να βρείτε περισσότερο χρόνο για την οικογένεια σας και τους ανθρώπους που σας αγαπάνε και βρίσκονται δίπλα σας. Σήμερα ευνοούνται οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με ανθρώπους που είχατε να δείτε αρκετό καιρό. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε ύφεση.

Ιχθείς   Μην γκρινιάζετε άλλο για όλα τα στραβά που σας κουράζουν, γιατί λίγο πιο εκεί σας περιμένει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ερωτική μέρα. Οι μοναχικοί Ιχθύες σήμερα, θα μπορέσουν να δουν φίλους, να παραβρεθούν σε κάποιο κοινωνικό γεγονός και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους από την αγάπη των άλλων.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa