Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια του σαββατοκύριακου από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια του σαββατοκύριακου και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Το Σαββατοκύριακο αυτό θα σας δώσει αρκετή ενέργεια και πολύ πιθανόν να βρείτε λύσεις σε προβληματισμούς σας. Η Σελήνη στον Λέοντα σας κάνει πιο δημιουργικούς και τυχερούς σε συναισθηματικά θέματα.

Ταύρος   Ίσως το Σάββατο να μην πρέπει να ρισκάρετε κάποια θέματα. Την Κυριακή όμως θα μπορέσετε να αφιερώσετε την μέρα σας στην οικογένεια και σε ότι σας απασχολεί που έχει σχέση με ένα ακίνητο ή την πατρική περιουσία.

Δίδυμοι   Πολύ πιθανόν αυτό το Σαββατοκύριακο να ανανεώσετε τις σχέσεις σας και να διασκεδάσετε κάνοντας ενδιαφέρουσες  μετακινήσεις. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αλλά με έναν θετικό τρόπο.

Καρκίνος   Ίσως να χάσατε κάποια ευκαιρία στα συναισθηματικά σας  θέματα. Την Κυριακή θα σκεφτείτε τα λάθη σας που δεν είναι και λίγα το τελευταίο διάστημα. Κάποιο οικονομικό ζήτημα θα σας βάλει σε σκέψεις.

Λέων   Η Σελήνη στο ζώδιο σας, θα σας φροντίσει, θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να νοιώθετε γεμάτοι ενέργεια για το κάθε τι. Οι προσωπικές επιλογές θα είναι γεμάτες επιτυχία.

Παρθένος   Το πάθος δεν θα λείψει από την ζωή σας. Πολύ πιθανόν να ζήσετε κάποια ξεχωριστή εμπειρία που θα νοιώσετε μεγάλη χαρά. Η απομόνωση μπορεί να γίνει για λόγους συναισθηματικής αναζήτησης.

Ζυγός   Φιλικά πρόσωπα θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο το διήμερο αυτό. Πολύ πιθανόν να δεχτείτε την επίσκεψη κάποιου πολύ αγαπημένου σας προσώπου, όπου θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά η παρουσία του.

Σκορπιός   Θα λάμψετε σε χώρους όπου θα βρεθείτε. Αυτό το διήμερο θα μπορέσετε να παρουσιάσετε στους άλλους κάποιο προσωπικό ζήτημα με τον καλύτερο τρόπο. Οι επαφές με άτομα κύρους είναι πολύ πιθανόν.

 

Τοξότης Πολύ πιθανόν αυτό το Σαββατοκύριακο να μετακινηθείτε για λόγους αγάπης. Μην σκεφτείτε την κούραση αν θελήσετε να βρεθείτε λίγο πιο μακριά από εκεί που διαμένετε. Οι συνθήκες θα είναι πολύ καλές.

Αιγόκερως   Αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, θα σας κάνουν αρκετά αισιόδοξους για το αύριο. Θα νοιώσετε ότι αυτές οι δύο μέρες είναι φτιαγμένες για να σας ανανεώσουν και να σας κάνουν ψυχικά χαρούμενους.

Υδροχόος   Θέματα καθαρά συντροφικά θα σας απασχολήσουν έντονα. Ίσως να θελήσετε να βρείτε διέξοδο σε διασκέδαση που τελικά δεν θα σας ταιριάζει. Φροντίστε να καταλάβετε και τις ανάγκες του συντρόφου.

Ιχθύς   Το Σάββατο θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε παντελώς ένα προσωπικό θέμα. Την Κυριακή θα σας δοθούν νέες ευκαιρίες για να φέρετε εις πέρας μία επαγγελματική πρόταση που θα έχει ενδιαφέρον και σταθερότητα.
Πηγή: backstage24.gr

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER