Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

Ζώδια

Κριός   Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ψάξετε για δουλειά ή να διεκδικήσετε κάτι καινούργιο στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας. Μην επαναπαύεστε στη μετριότητα- ο τροχός γυρνάει προς το συμφέρον σας.   Κάντε υπομονή στον ερωτικό τομέα. Ένα σημαντικό πρόσωπο χρειάζεται τον χρόνο του για να ανταποκριθεί στα καλέσματά σας. Μην πιέσετε άλλο.

Ταύρος   Αρκετά αφήσατε τα αισθηματικά σας ανεξέλεγκτα, Ταύροι, καιρός να αδράξετε τη μέρα και να θέσετε τους όρους και τις προδιαγραφές σας. Γενικά, κάντε κάτι, ακόμα κι αν αυτό είναι λάθος.    Μείνετε κοντά στην οικογένειά σας και αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες σχετικά με ορισμένα πρακτικά προβλήματα. Το ενδιαφέρον σας θα βοηθήσει κάθε πλευρά.

Δίδυμος   Παραιτηθείτε από ένα σχέδιο ή μια διεκδίκηση που δεν σας έχουν αποφέρει τους καρπούς που περιμένατε. Ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος, Δίδυμοι, κι εσείς πρέπει να επενδύσετε σε κάτι πρόσφορο, προτού να είναι αργά.   Θετικές οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Εξερευνήστε ήρεμα και μεθοδικά την προοπτική της δέσμευσης με ένα ορισμένο άτομο.

Καρκίνος   Μετρήστε τα λόγια σας με προσοχή σήμερα, Καρκίνοι. Αυτά που λέτε, δεν ακούγονται ακριβώς όπως τα εννοείτε, γεγονός που ενδέχεται να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Κρατήστε γενικά χαμηλό προφίλ.   Ο Δίας ευνοεί τα επαγγελματικά σας περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε. Αποφύγετε τις ακρότητες, κυρίως όσον αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Υπομονή και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.

Λέων   Είστε σίγουροι πως μπορείτε να εγκαταλείψετε τη ζώνη ασφαλείας σας, σ’ αυτή τη φάση ; Δεν είναι κακό να παραμείνετε αδρανείς για ένα διάστημα, μέχρι να βεβαιωθείτε πως οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνετε το επόμενό σας βήμα.   Προσοχή στους Ζυγούς. Λένε λίγα, αλλά σκέφτονται πολλά, και όχι απαραίτητα προς το συμφέρον σας.

Παρθένος   Αφήστε στην άκρη τη διστακτικότητα και τις αμφιβολίες σας, και πέστε με τα μούτρα σε ένα ειδύλλιο που ξεκινάει τώρα με τις καλύτερες προοπτικές. Ακόμη και τα σφάλματα επιπολαιότητας έχουν κάτι ξεχωριστό να σας δώσουν.   Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Μην αγχώνεστε χωρίς λόγο, τα πάντα θα γίνουν, απλώς όχι τη στιγμή που επιλέξατε.

Ζυγός   Εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία, διευρύνοντας τους ορίζοντές σας με κάθε μέσο. Περιβάλλεστε από τα άτομα εκείνα, που έχουν την ικανότητα και την πρόθεση να αναδείξουν το ταλέντο σας χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα.   Η Σελήνη ενδέχεται να σας προκαλέσει μερική σύγχυση, η οποία, όμως, δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ. Μην υστεριάζετε.

Σκορπιός   Μην εμπιστεύεστε αυτούς που ενεργούν υπογείως, όποια κι αν είναι η δικαιολογία τους. Προτιμήστε τις ξεκάθαρες κουβέντες τώρα, παρότι το πιθανότερο είναι πως θα σας πληγώσουν αρκετά.   Σταθερά τα επαγγελματικά σας, χάρη στις προσπάθειες που κάνατε για να επιλύσετε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα. Μην επαναπαυθείτε όμως- τώρα είναι που πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας.

Τοξότης   Απ’ όλες τις διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε, σήμερα πρέπει να επιλέξετε την πιο κακοτράχαλη. Ο εύκολος δρόμος δεν πρόκειται να σας βγάλει στον προορισμό που έχετε κατά νου, ιδίως σε ό, τι αφορά τα αισθηματικά σας. Μερικές θυσίες είναι απαραίτητο να γίνουν άμεσα. Ο Κρόνος αλλάζει τις ισορροπίες των επαγγελματικών σας.

Αιγόκερως   Έντονη η ερωτική πολιορκία αυτό το διήμερο, αλλά κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα έχει και ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αφήστε τον εαυτό σας να παίξει ελεύθερος, και όταν έρθει η στιγμή για κάτι σοβαρό, θα το καταλάβετε πρώτοι.   Δύσκολες στιγμές για μια μακροχρόνια φιλία που έχει κάνει αρκετά χιλιόμετρα. Μην την εγκαταλείπετε έτσι εύκολα.

Υδροχόος   Οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας σας προκαλούν άγχος και αβεβαιότητα, όμως οι σπασμωδικές κινήσεις είναι αυτές που θα σας οδηγήσουν στην καταστροφή. Ηρεμήστε και ποντάρετε περισσότερο στο ένστικτό σας.   Μη βιαστείτε να απαντήσετε αρνητικά στις ερωτικές προσκλήσεις ενός νέου προσώπου. Πάρτε το χρόνο σας και αποφασίστε κατόπιν προσεκτικης σκέψης.

Ιχθύς   Η επικοινωνία δεν είναι το δυνατό σας σημείο σήμερα, κι αυτό γίνεται προφανές σε όλους. Στραφείτε στον εαυτό σας και λύστε ένα πολύ προσωπικό σας θέμα, προτού ασχοληθείτε με τις γενικότερες κοινωνικές σας σχέσεις.   Ελπιδοφόρα η τροπή ενός καινούργιου επαγγελματικού εγχειρήματος. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε το μεγάλο άλμα.

Πηγή: www.lifo.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

   

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa