Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός Σήμερα θα σας απασχολήσουν οι πολύ στενές σας σχέσεις. Μία πολύ ερωτική μέρα, που πολύ πιθανόν αν είστε μόνοι να έχετε μια σημαντική γνωριμία. Ίσως με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο να έρθετε ακόμη πιο κοντά και να επιλυθούν τα προβλήματα που είχατε μεταξύ σας

Ταύρος Θα προσέξετε σήμερα τις επαγγελματικές σας επαφές. Πολύ πιθανόν να κληθείτε να ολοκληρώσετε ένα έργο που έχετε αναλάβει εδώ και πολύ καιρό. Το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο που υπάρχει αν πραγματικά το φροντίσετε με το σωστό τρόπο

Δίδυμοι Σήμερα θα νιώσετε από το πρωί ότι θέλετε να αλλάξετε πράγματα… Οι αλλαγές είναι συνυφασμένες με αυτήν τη μέρα και το πιο πιθανόν σήμερα είναι να μην μπορείτε να ανεχτείτε τίποτα που σας θυμίζει κάτι παλιό και φθαρμένο

Καρκίνος Οι οικογενειακές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αρκετά σήμερα. Βέβαια, θα είναι γενικά μια αδιάφορη μέρα, χωρίς να συμβεί κάτι πολύ σημαντικό. Όμως για κάποιους λόγους αναμοχλεύουν διάφορα άλυτα θέματα που θα φανερωθούν αύριο και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για τις εξελίξεις.

Λέων Σήμερα ίσως κλείσει κάποια υπόθεση που αφορά τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Είναι μια σημαντική μέρα που μαρτυρά κλείσιμο κύκλου σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε πράγματα και καταστάσεις.

Παρθένος Πολύ πιθανόν σήμερα να περάσετε κρίση επαγγελματική που συνδέεται με κάποια μετακίνηση. Γενικά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν. Αλλά να ξέρετε ότι την περίοδο αυτή θα έχετε κάποια σημαντική επιτυχία.

Ζυγός Η προσωπική σας ζωή χρωματίζεται σήμερα με αισιόδοξα μηνύματα. Μην σκέφτεστε στενάχωρα κάποιο θέμα που η ευνοϊκή λύση του διαφαίνεται να είναι πολύ κοντά. Πολύ πιθανόν ένα ταξίδι τις επόμενες μέρες να είναι ο λόγος της αλλαγής που θα υποστείτε.

Σκορπιός Πλέον θα μπορέσετε να δείτε κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα, που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Το να στρουθοκαμηλίζετε δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Βλέπετε έρχονται κάποια στιγμή τα γεγονότα και σας φωνάζουν για την πραγματική εξέλιξη τους.

Τοξότης Μία ειλικρινή συζήτηση θα σας φέρει πιο κοντά και θα διώξει μακριά την παρεξήγηση που σας κρατούσε σε απόσταση από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Το βράδυ θα αναζητήσετε την απόλυτη επαφή με τον/τη σύντροφο σας, ψυχική και πνευματική

Αιγόκερως Κάτι σας απασχολεί στα επαγγελματικά σας, που πολύ πιθανόν να έχει την ρίζα του σε κάτι που είδη γνωρίζετε. Η εξέλιξη του θα είναι πολύ καλή, ιδίως αν εμπεριέχει και μία μετακίνηση. Η μέρα σήμερα θα έχει μία σημαντική αλλαγή που αφορά και την προσωπική σας ζωή.

Υδροχόος Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εσάς. Θα βρεθείτε με φίλους και δικά σας αγαπημένα πρόσωπα. Πολύ πιθανόν σήμερα να ξεκινήσετε μια νέα συναισθηματική σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί και ποθητοί. Να είστε ειλικρινείς.

Ιχθύς Σήμερα θα ασχοληθείτε έντονα με επαγγελματικά θέματα. Μέσα σε περιβάλλον αρκετά θετικό προς εσάς, θα μπορέσετε να βάλετε κάποια σειρά σε αυτά που σας απασχολούν στον εργασιακό σας χώρο. Ο έρωτας βρίσκεται κοντά σας.

Πηγή: Verysorry.gr.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa