Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός Σήμερα θα σας απασχολήσουν οι πολύ στενές σας σχέσεις. Μία πολύ ερωτική μέρα, που πολύ πιθανόν αν είστε μόνοι να έχετε μια σημαντική γνωριμία. Ίσως με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο να έρθετε ακόμη πιο κοντά και να επιλυθούν τα προβλήματα που είχατε μεταξύ σας.

Ταύρος Πολύ ιδιαίτερη μέρα για τα προσωπικά σας θέματα . Οι σχέσεις που θα αναπτυχθούν σήμερα θα είναι ιδιαίτερες για το μέλλον και θα έχουν διάρκεια. Ο ερωτάς βρίσκεται διπλά σας.

Δίδυμοι Ένα οικογενειακό θέμα θα γίνει η αιτία να πάρετε κάποια ικανοποίηση . Θα συμβούν κάποιες αλλαγές που αφορούν Ένα ακίνητο η έναν εργασιακό χώρο. Θέματα υγείας θα πάρουν καλή τροπή.

Καρκίνος Σήμερα θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με παρά πολύ καλό και εύκολο τρόπο με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Ο σύντροφος σας βρίσκεται διπλά σας και θα μπορέσετε να λύσετε μαζί ένα πρόβλημα.

Λέων Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για την προσωπική σας ζωή. Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ένα προσωπικό σας θέμα που σας προβλημάτιζε το τελευταίο διάστημα.

Παρθένος Πολύ πιθανόν σήμερα να κάνετε έναν απολογισμό σε καταστάσεις και πρόσωπα από το παρελθόν και ίσως συναντηθείτε παρασκηνιακά με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν.

Ζυγός Σήμερα θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που είχατε να τους συναρτήσετε πολύ καιρό . Είναι μια μέρα πολύ σημαντική για τις κοινωνικές σας επαφές.

Σκορπιός Σήμερα θα έχετε έναν εκνευρισμό για ανθρώπους που σας πιέζουν και έχουν από σας να κάνετε πράγματα πάνω από τις δυνατότητες σας. Το βραδύ θα έχετε μια ευχάριστη συνάντηση.

Τοξότης Σήμερα θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες στο να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε ένα επαγγελματικό σας θέμα. Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μια αναμονή.

Αιγόκερως Σήμερα θα μπορέσετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά και σωματικά. Βρείτε τρόπους να ξεφύγετε από μια κατάσταση που μπορεί να σας έχει πιέσει το τελευταίο διάστημα.

Υδροχόος Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εσάς. Θα βρεθείτε με φίλους και δικά σας αγαπημένα πρόσωπα. Πολύ πιθανόν σήμερα να ξεκινήσετε μια νέα συναισθηματική σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί και ποθητοί. Να είστε ειλικρινείς.

Ιχθύς Σήμερα θα μπορέσετε να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν συμβεί στο κοντινό οικογενειακό σας περιβάλλον.

Πηγή: Verysorry.gr.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa