Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια του Σ/Κ από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια του σαββατοκύριακου και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Πολλές αλλαγές θα συμβούν σε κάποια μετακίνηση σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Πανσέληνος στον Τοξότη, βοηθά πολύ τις επαφές σας με τα πολύ δικά σας πρόσωπα, από την άλλη θα υπάρξουν εντάσεις που δεν θα μπορέσετε να τις αποφύγετε και θα προέλθουν από νομικές διευθετήσεις. Προσοχή στα μικροατυχήματα.

Ταύρος   Σε ορθή πλέων πορεία ο Ερμής στο ζώδιο σας, σας επαναφέρει σε σωστές κινήσεις, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε οικονομικά θέματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Βέβαια η Πανσέληνος του Σαββάτου θα σας προκαλέσει εντάσεις σε κάθε επίπεδο και ίσως απομακρυνθείτε από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Δίδυμοι   Η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιο σας, θα σας κάνει αρκετά νευρικούς και θα σας δώσει στοιχεία από την προσωπική σας ζωή, καθόλου ευχάριστα. Αφήστε τον χρόνο να δείξει κάποια πράγματα και μην βιάζεστε για την εξέλιξη μιας σχέσης. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και ίσως την ψυχική σας ηρεμία.

Καρκίνος   Η Πανσέληνος σας προκαλεί εσωτερικές ανασφάλειες. Μην προκαλείτε εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και αφήστε αυτές τις μέρες να φύγουν με μια σχετική ηρεμία. Ο Ερμής γίνεται πλέον ευνοϊκός και επιστρέφουν κοντά σας άτομα που είχαν απομακρυνθεί για κάποιους ανούσιους λόγους.

Λέων   Η Πανσέληνος αν και προκαλεί σήμερα κάποιες εντάσεις σε γενικό πλαίσιο, εσείς τα Λιοντάρια έχετε να πάρετε σημαντικές και θετικές δονήσεις από το σύμπαν. Πολύ πιθανόν να έχετε μία απρόσμενη επιτυχία σε κάποιο προσωπικό σας θέμα όπου θα σας προκαλέσει πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

Παρθένος   Οικογενειακές εντάσεις προκαλούνται χωρίς σοβαρές αιτίες. Προσοχή λοιπόν το Σάββατο όπου η Πανσέληνος θα σας κάνει γνωστό ένα θέμα που αγνοούσατε και αφορά ένα μέλος της οικογένειας σας. Επίσης ο Ερμής σε ορθή πορεία, θα σας δώσει την απαραίτητη δύναμη, ώστε να φροντίσετε ένα γραφειοκρατικό θέμα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Ζυγός   Η Πανσέληνος θα σας απορροφήσει ουσιαστικά την ενέργειά σας. Το Σαββατοκύριακο αυτό θα έχει πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να κάνετε και ίσως να μην μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε όλα τα επίπεδα. Κάποιες θετικές αλλαγές θα συμβούν πολύ σύντομα στον οικονομικό τομέα.

Σκορπιός   Οικονομικά θέματα θα επηρεάσει η Πανσέληνος του Σαββάτου. Θέλει πολύ καλή διαχείριση για να μπορέσετε να ξεφύγετε από τα πολλά έξοδα που θα δημιουργηθούν αυτό το διήμερο. Ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία, απέναντι από το ζώδιο σας και σας βοηθά να κατανοήσετε περισσότερο τον σύντροφό σας.

Τοξότης   Η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο σας με την ενέργεια του Άρη, θα σας κάνει λίγο απρόσεκτους στα λόγια και τις πράξεις. Η ένταση που μπορεί να δημιουργηθεί μέσα σε μία σχέση σας, θα είναι δύσκολο να την μαζέψετε αργότερα με απλά λόγια. Ο Ερμής σε ορθή πορεία θα βάλει σε τάξη επαγγελματικά θέματα.

Αιγόκερως   Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας προκαλέσει μέσα στο Σαββατοκύριακο κάποια εσωτερική ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο και ίσως να πρέπει να προσέξετε περισσότερο τις επαφές σας με τους άλλους. Κάνετε κάποιο πλάνο που θα αφορά την επαγγελματική σας πορεία και ακολουθήστε το πιστά.

Υδροχόος   Η Πανσέληνος του Σαββάτου, θα σας δώσει μεγάλη λάμψη και ίσως να βρεθείτε σε κάποιο κοινωνικό γεγονός, όπου θα ξεχωρίσετε με την παρουσία σας. Μπορεί να βρεθείτε κοντά σε φιλικά σας άτομα, όπου θα έχετε κοινούς στόχους και απόψεις. Η ορθή πορεία του Ερμή, καλυτερεύει τις επαγγελματικές συνθήκες.

Ιχθείς   Η Πανσέληνος του Σαββάτου θα σας επηρεάσει σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε εύκολα να διαχειριστείτε τις συνθήκες που θα επικρατήσουν σε αυτούς τους δύο πολύ σημαντικούς τομείς. Κάποια μηνύματα ή συζητήσεις θα σας ξεκαθαρίσουν το τοπίο σε ένα προσωπικό σας θέμα.

Πηγή: backstage24.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa