Ζώδια

Διαβάστε τις σημερινές αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτή την Κυριακή, αγαπητέ Κριέ, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου και να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη στα ερωτικά σου, φίλε Κριέ, και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμα την ελευθερία σου, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου χαρίσει ευχάριστες και πολύ… αισθησιακές συγκινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, θα φορτιστείς αρκετά από θέματα εργασίας σήμερα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς γιατί θα κάνεις λάθη, που θα δυσκολευτείς να διορθώσεις. Επίσης, απόφυγε τις οικονομικές συζητήσεις, γιατί θα έχεις προβλήματα και μπορεί να προκαλέσεις την εναντίωση των ανωτέρων σου, αν υποψιαστούν ότι διεκδικείς κάποια αύξηση ή ένα έξτρα μπόνους.

 

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Μπορείς με σωστές κινήσεις και την βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα εμπιστοσύνης σου, να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα, τουλάχιστον για απόψε, φίλε Ταύρε. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, που θα του δώσουν χαρά και θα σας φέρουν πιο κοντά τον έναν στον άλλον. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από το πλάι σου, έχεις αρκετές δυνατότητες να το κάνεις, αρκεί να θυμάσαι ότι το πρωτεύον είναι να γίνεις θετικότερος και πιο ανοιχτός στις γνωριμίες που θα κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις καλό πρόγραμμα και προπάντων, απόφυγε να εκνευριστείς με κάποια λόγια που θα ακούσεις, από ορισμένους συναδέλφους σου. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ο καθένας προσπαθεί να διατηρήσει και να διεκδικήσει όσα περισσότερα μπορεί. Κάνε το ίδιο και εσύ! Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα σου αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Δίδυμε, με τις πολλές αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία από την μεριά σου, για να τις τακτοποιήσεις γρήγορα και με θετικό αποτέλεσμα. Οι πλανήτες θα είναι με το μέρος σου και ιδιαίτερα η Σελήνη από τον Ταύρο, που θα σου χαρίσει την δυναμική και την ενεργητικότητα που απαιτείται, για να ανταπεξέλθεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να αποφύγεις κάποιες συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν. Εσύ που είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό, θα έχεις αρκετές κατακτήσεις και θα γοητεύσεις το αντίθετο φύλο, σε βαθμό να μην ξέρεις ποιόν ή ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, τα πράγματα και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους συναδέλφους σου θα είναι λίγο αμήχανο τη σημερινή ημέρα, λόγω κάποιων αλλαγών που θα σας επιβάλουν οι ανώτεροι σας. Φρόντισε να αποφύγεις τα καινούργια σχέδια, γιατί θα έχεις στασιμότητα και κάποιες αναποδιές, που πρόκειται να σου βάλουν ανταγωνιστές σου. Τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και αυτό θα τονώσει την αγοραστική σου επιθυμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, θα έχεις εύνοια στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να κλείσεις τις συμφωνίες που σκέφτεσαι και να ανοίξεις τον δρόμο για τα μελλοντικά σου σχέδια. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις με λογική τακτική και πρόσεξε να μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο, παρασυρόμενος από την αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, θα έχεις την δυνατότητα να ηρεμήσεις τους τόνους των τελευταίων ημερών και να περάσεις ένα χαλαρό και ερωτικό βράδυ με το ταίρι σου. Οργάνωσε κάτι ιδιαίτερο για εσένα και το σύντροφό σου και ανανέωσε τη σχέση σας όσο περισσότερο μπορείς. Το έχετε και οι δύο ανάγκη και θα σας κάνει καλό. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια και περιμένεις τον έρωτα να έρθει να σε βρει, κάνε κάτι να τον συναντήσεις πρώτος εσύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις θα έχεις στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος. Οι συνεργασίες που έχεις κάνει θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα και οι ιδέες σου, αν εκφραστούν με σωστό τρόπο, μπορούν να κερδίσουν την εύνοια τόσο των συνεργατών όσο και των ανωτέρων σου. Τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

 

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον σου, αγαπητέ Λέων, αλλά ταυτόχρονα ασχολείσαι με οτιδήποτε δεν έχει σχέση με αυτό. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες και μην χάνεις τον χρόνο σου με πράγματα που είναι δευτερεύοντα. Το βράδυ είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με την οικογένεια σου και να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα, φίλε Λέων, να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Εσύ που είσαι ακόμα σε περίοδο ερωτικής αναζήτησης, προσπάθησε να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σου έχει εκδηλώσει αλλεπάλληλα το ερωτικό του ενδιαφέρον και δώσε του μία ευκαιρία να το γνωρίσεις καλύτερα. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να προωθήσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο και θα δώσεις λύσεις σε προβλήματα, που μέχρι τώρα φαίνονταν άλυτα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Μπορεί αυτό το διάστημα να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Παρθένε, αλλά σήμερα όμως πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα σου προκύψουν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και κοίτα να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόψει την πορεία που έχεις θέσει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, θα υπάρξουν κάποια παράπονα από τον σύντροφό σου για θέματα που τον έχουν στεναχωρήσει. Προσπάθησε να είσαι συγκαταβατικός σε αυτά που θα σου πει και μην οδηγήσεις τις κουβέντες στα άκρα, γιατί πραγματικά δεν θα σας βγάλει πουθενά. Όσο για εσένα που αναζητάς το άλλο σου μισό, πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα αυτό το διάστημα, γιατί με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, έχεις πολλές πιθανότητες να το συναντήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά θα έχεις θετικές εξελίξεις. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Καλή θα είναι επίσης η ημέρα για να θέσεις επί τάπητος γεγονότα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και σε έχουν να κάνει να νιώσεις άβολα, πάντα βέβαια σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.

 

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν και σε κρατούν πίσω, αγαπητέ Ζυγέ. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως, θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιείται ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα και δεν θα σε αφήσει να το κάνεις. Αντ’ αυτού, προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να ξεμπερδεύεις με υποθέσεις που εξαρτώνται μόνο από εσένα, και άσε τα άλλα για αύριο, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκότερο για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μην αφήσεις τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα, φίλε Ζυγέ, να επηρεάσουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου! Μην δείξεις στο σύντροφό σου την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις, από άλλα θέματα που σε απασχολούν. Όσο για σένα που ακόμη η ζωή σου είναι άδεια και δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι αυτό το βράδυ υπάρχει η δυνατότητα να βρεις υποστήριξη στην αγκαλιά ενός πρώην συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Εσύ που είσαι Ζυγός, πριν απαντήσεις σε προτάσεις θα δεχτείς στον χώρο της εργασίας σου, καλό θα είναι να δεις αν είναι συμφέρουσες για εσένα και για την πορεία σου. Μπορεί να φαίνονται άκρως δελεαστικές, αλλά πίσω από την ωραία βιτρίνα τους, να κρύβονται παγίδες, που ούτε καν είχες φανταστεί. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και έχουν κάποια ισορροπία και αυτός είναι ένας τομέας, που θα σε καθησυχάσει σήμερα αρκετά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Αυτήν την Κυριακή μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία, φίλε Σκορπιέ. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι μεγάλη και θα σου προκαλεί ένταση, γιατί θα λειτουργείς υπερβολικά. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Με γνώμονα την διαίσθησή σου και οδηγό την λογική σου, μπορείς να φέρεις τα πράγματα υπέρ σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι Σκορπιός, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου και να κάνεις συζητήσεις, που αφορούν στη σχέση σας. Μην υπερβάλεις, φρόντισε να περάσετε καλά μαζί και μην αξιώνεις συμπεριφορές, περισσότερο από όσο χρειάζεται. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε είχε γοητεύσει στο παρελθόν θα ομορφύνει το βράδυ σου και θα αλλάξει την οπτική σου, απέναντι σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Μην έχεις ανασφάλειες για τη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και με την εργατικότητά σου, μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην δίνεις λαβές για σχόλια, που θα σε στεναχωρήσουν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κερδίσεις αυτά που αξίζεις, αρκεί να κινηθείς λίγο διπλωματικά και να “στολίσεις” τις ιδέες σου, κάνοντας τες ιδιαίτερα ελκυστικές και συμφέρουσες στους ανωτέρους σου. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα σε απασχολήσουν κάποιες συνεργασίες του παρελθόντος ενώ θα έχεις και κάποια απρόσμενα έξοδα. Κάποια θέματα θα μπουν σε προγραμματισμό με την υποστήριξη και την συμπαράσταση που θα έχεις από τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Θα σου παρουσιαστούν ευνοϊκές συνθήκες για φλερτ, που θα τονώσουν την σκληρή καθημερινότητά σου. Μην δίνεις σημασία σε πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν και μην προβληματίζεσαι για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου μέχρι τώρα, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα, φίλε Τοξότη. Αν αυτό τον καιρό ψάχνεις το άλλο σου μισό, είναι σίγουρο ότι θα κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να το βρεις. Κάποιος, κάπου, εκεί έξω… περιμένει να τον συναντήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Κάνε σήμερα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, που φοβόσουν καιρό τώρα, γιατί θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί και η συμφωνία απόψεων που θα έχετε θα σας κάνει όλους να αισθανθείτε καλύτερα. Τα οικονομικά θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά και αυτό, πρόσκαιρα τουλάχιστον, θα σου δώσει χαρά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Σήμερα ασχολήσου με πράγματα που σε ενδιαφέρουν και σε κάνουν να νιώθεις άνετα, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα έχεις την εύνοια των πλανητών για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να κάνεις ξεκινήματα, υπογράφοντας συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες. Κάνε θετικές σκέψεις για το μέλλον και το σύμπαν θα ανοίξει το δρόμο για να υλοποιήσει ευκολότερα τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η συμπεριφορά που θα έχει απόψε ο σύντροφός σου, φίλε Αιγόκερε, θα σου φανεί περίεργη και θα σε ανησυχήσει. Φρόντισε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και μην πνίγεσαι στον λαβύρινθο των υποψιών σου. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, μην παρατάτε τις προσπάθειες για να γνωρίσετε έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο Το φως στο τούνελ της αισθηματικής σας ζωής δεν θα αργήσει να φανεί…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Το ότι δεν έχετε τις ίδιες απόψεις, δεν πρέπει να σε κάνει να βγαίνεις εκτός εαυτού. Στα οικονομικά, απόφυγε τα πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος και να βάλεις μία σειρά στα χρέη σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Σήμερα τα προβλήματα σου θα μειωθούν κατά πολύ, φίλε Υδροχόε, λόγω της δικής σου ανεκτικής και διπλωματικής συμπεριφοράς, που θα φέρει σε ισορροπία πολλά από αυτά που σε απασχολούν. Θα θελήσεις να βάλεις μία τάξη σε κάποια του παρελθόντος και θα βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξαλαφρώσεις! Μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν, γιατί κάτι νέο φαίνεται στον ορίζοντα! Αφοσιώσου στο νέο κύκλο που ανοίγεται στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην κατακρίνεις οτιδήποτε, πριν δεις καλά-καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο και που ίσως περίμενες καιρό. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου, αγαπητέ Υδροχόε, και θα υποστείς γκρίνιες και παράπονα από την μεριά του συντρόφου σου. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη σε γεμίζει με τέτοια γοητεία, ώστε να μην μπορεί τίποτα να μείνει αδιάφορο στο πέρασμα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις στο χώρο της εργασίας σου, γιατί θα γίνουν λάθη. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην σε πιάνει η χαλαρότητα και να προγραμματιστείς περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις.

 

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Ιχθύ, προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου και μην κάνεις πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου, αλλά ξεκαθάρισε πρώτα τις προθέσεις και τις ανάγκες σου. Τα υπόλοιπα, με λογική συμπεριφορά, θα πάρουν το δρόμο τους.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στον σύντροφό σου, να το πεις με ήρεμο τρόπο και με απόλυτη ειλικρίνεια, φίλε Ιχθύ, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει να σε κατανοήσει και να σε βοηθήσει. Με μισόλογα θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα και θα απομακρυνθείτε. Εσύ που σε συντροφεύει ακόμη η μοναξιά, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που έχεις, για να κάνεις κάτι δημιουργικό που να σε ευχαριστεί, όπως ένα χόμπι ή μία καλλιτεχνική δραστηριότητα, και έτσι να γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα που θα σε γοητεύσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα, στη δουλειά σου μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις κάποια θέση και να αφήσεις πρώτα τους τόνους να καταλαγιάσουν, ώστε να μπορέσετε να συνεννοηθείτε. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν.

πηγή: myastro.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

   

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa