Περιφέρειες - Δήμοι

Δρομολογείται λύση για το Πάρκο Τρίτση

Πάρκο Τρίτση

Σύσκεψη με θέμα το Πάρκο Τρίτση πραγματοποιήθηκε υπό τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,  Γιάννη Μανιάτη, στην οποία τέθηκαν αναλυτικά τα οικονομικά και διαχειριστικά θέματα που αντιμετωπίζει το Πάρκο.

Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποιήθηκαν μετά το πέρας της συσκέψεως το ΥΠΕΚΑ έχει ήδη προχωρήσει σε εξυγίανση των οικονομικών του Φορέα, έχοντας τακτοποιήσει εκκρεμότητες του παρελθόντος, με στόχο την οριστική αποπληρωμή όλων των χρεών. Επιπλέον, σε συνεργασία με την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση προωθείται η βέλτιστη λύση, όσο το δυνατόν πιο άμεσα, της καλύτερης λειτουργίας του Φορέα, υπό την εποπτεία της κεντρικής διοίκησης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Β΄ Αθήνας, Απόστολος Κακλαμάνης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, Κωνσταντίνος Παπαντωνίου, ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Μαρία Παπαναγιωτάκη, η Γενική Γραμματέας ΥΠΕΚΑ, Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Ειδικός Γραμματέας Υδάτων, Κωνσταντίνος Τριάντης και υπηρεσιακά στελέχη που ασχολούνται με το θέμα.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa