Κοινωνία

Δύο 19χρονοι οι δράστες της διπλής δολοφονίας στη Μάνη

Νεαροί - Μάνη

Εξιχνιάστηκε το διπλό φονικό που συγκλονίζει την Μάνη τις τελευταίες ώρες και όπως όλα δείχνουν το βασικό αίτιο της δολοφονίας φαίνεται να είναι οικονομικό.

Ειδικότερα, δύο νεαροί ηλικίας 19  ετών, συνελήφθησαν βάσει ενταλμάτων που εκδόθηκαν από τον ανακριτή Καλαμάτας, μετά την ανάκρισή τους από την Ασφάλεια, κατά την οποία προέκυψε πως εμπλέκονται στην διπλή δολοφονία.

Οι άντρες της αστυνομίας κατέληξαν σε αυτούς, ύστερα από σειρά προσαγωγών που έκαναν από τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς οι απαντήσεις που έδιναν στις ερωτήσεις τους δεν ήταν πειστικές και τα άλλοθι που προέβαλαν σαθρά. Τελικά, ομολόγησαν τη διπλή δολοφονία που φέρεται να είχε ως κίνητρο τις διαφορές σχετικά με την διακίνηση  απαγορευμένων αναβολικών ουσιών ή ναρκωτικών, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν και το δεύτερο θύμα, ο στρατιωτικός, είχε εμπλοκή στις υποθέσεις που ερευνώνται ή βρήκε το θάνατο επειδή ήταν μαζί με το φίλο του τη λάθος στιγμή!

Οι δυο νεαροί με τους «φουσκωμένους μύες» που συχνάζουν σε γυμναστήρια της περιοχής, είχαν προσαχθεί μετά από μαρτυρίες ατόμων του περιβάλλοντος του θύματος. Μάλιστα, υπέδειξαν ένα σημείο δέκα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκαν οι δυο σοροί στο δρόμο Καρδαμύλης- Καλαμάτας, όπου είχαν κρύψει το μοτοποδήλατο μάρκας Beverly των θυμάτων.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa