Παρασκηνιακά

«Δυο ξένοι» στο …ΠΑΣΟΚ

Με θέα την γέφυρα του  Ευρίπου, «Τομές με το παρελθόν» θα επιχειρήσει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα αύριο το απόγευμα, στις εφτά, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο Παλίρροια  στην παραλία της Χαλκίδας προκειμένου να μιλήσει για το βιβλίο του  βουλευτή Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου.

Το βιβλίο  με τίτλο «Τομές με το παρελθόν» αποτελεί την προσωπική μαρτυρία του Συμεών Κεδίκογλου  για την  τετραετία 2009-2013.

Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έχει ασκήσει δριμεία κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο κυρίως για την αναγγελία του συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης.

Άξια αναφοράς είναι το γεγονός ότι αύριο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα παραστεί σε εκδήλωση που αφορά τη Δημοκρατική Παράταξη.

Υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις των δύο αντρών είναι πιο παγωμένες και από τις θερμοκρασίες στην Αρκτική, με τη Χαρίλαου Τρικούπη να διαρρέει πληροφορίες που κάνουν λόγο για τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου στο ΠΑΣΟΚ και με τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου να περιμένει σχετικές  (επίσημες) δηλώσεις από τον Βαγγέλη Βενιζέλο, οι οποίες «αν και εφόσον θα γίνουν δεν θα μείνουν αναπάντητες».

Μέχρι τότε ο Γιώργος Παπανδρέου θα μιλάει μέσα από επίσημες εκδηλώσεις είτε αυτές αφορούν τη Σοσιαλιστική Διεθνή, είτε επετειακές εκδηλώσεις που αφορούν τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, είτε σε κάποιες άλλες περιπτώσεις κατα την παρουσίαση βιβλίων βουλευτών και ευρωβουλευτών που ασκούν κριτική στον Βενιζέλο (βλέπε Μαριλένα Κόππα, Συμεών Κεδίκογλου).

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα μιλάει για όλα αυτά, αλλά για τα υπόλοιπα θα τηρεί σιγή ασυρμάτου – τέτοια σιγή που δεν είναι απίθανο το να μην είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές– για τη Δημοκρατική Παράταξη που οραματίζεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος…

Κ.Κ.

 

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa