Κοινωνία

ΕΚΑΒ: Κανένα πρόβλημα με τον ανεφοδιασμό καυσίμων στην Αττική

«Κανένα, μα κανένα πρόβλημα στον ανεφοδιασμό» δηλώνει μιλώντας  αποκλειστικά στο «Paraskhnio.gr», ο συντονιστής του ΕΚΑΒ, Κ. Κωνσταντάρας, με αφορμή την φημολογία περί έλλειψης καυσίμων στα πρατήρια με συνέπεια τα ασθενοφόρα να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πολιτών.

Συγκεκριμένα ο Κ. Κωνσταντάρας διαβεβαιώνει πως «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον ανεφοδιασμό καυσίμων του στόλου στην Αττική. Το Ελληνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας εξυπηρετείται πλήρως από τα στρατιωτικά πρατήρια καυσίμων, 3 πρατήρια της αστυνομίας ενώ μέχρι σήμερα εξυπηρετούνταν και από δύο πολιτικά πρατήρια, τα οποία όμως αντιμετωπίζουν δικά τους προβλήματα, όπως η έλλειψη στο αποθεματικό της βενζίνης και της ρευστότητας στις συναλλαγές».

Παρόλα αυτά προβλήματα εντοπίζονται σε ορισμένες Περιφέρειες, στις οποίες τα πολιτικά πρατήρια ζητούν ηλεκτρονικές ή εγχρήματες συναλλαγές και δεν δέχονται πίστωση. Μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει σε κατά τόπους σημεία της χώρας όπου και υπάρχουν κάποια πρατήρια που έχουν «αδειάσει».

Χρυσάνθη Στέτου

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa