Κοινωνία

Ελεύθερος ο όμηρος από τη ληστεία στο Δίστομο

Ελεύθερος αφέθηκε ο υπάλληλος της τράπεζας που πιάστηκε όμηρος από τους ληστές υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Δίστομο Βοιωτίας.

Ο άνδρας βρέθηκε σώος στο Λουτρό Κορινθίας, κοντά στο Κιάτο. Εκεί βρέθηκε και το φουσκωτό με το οποίο οι τρεις δράστες πέρασαν απέναντι από τη Βοιωτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μεταμφιεσμένοι μπήκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην τράπεζα και αφού ακινητοποίησαν τους πελάτες και τους υπαλλήλους άρπαξαν από το χρηματοκιβώτιο το ποσό των 300.000 ευρώ. Φεύγοντας πήραν όμηρο έναν από τους υπαλλήλους και λίγο πριν τις τέσσερις το απόγευμα έγινε γνωστό ότι τον άφησαν ελεύθερο.

Το τζιπ με το οποίο διέφυγαν βρέθηκε καμένο στην παραλία του Διστόμου, σε απόσταση 5 χλμ. από την τράπεζα. Οι Αρχές πιστεύουν ότι στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν με άλλο όχημα ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να απομακρύνθηκαν και με φουσκωτό σκάφος, καθώς το καμένο τζιπ βρέθηκε στην παραλία.

Στην περιοχή κατευθύνονται κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και τις αντιτρομοκρατικής από την Αθήνα, καθώς φοβούνται συμμετοχή στη ληστεία υπόπτων για τρομοκρατία.

Διαβάστε επίσης: Ένας όμηρος σε ληστεία στο Δίστομο – Έντονη «οσμή» τρομοκρατίας (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 



 

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa