Πολιτική

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τον Χριστόδουλο Ξηρό

ΣΥΡΙΖΑ

Εμφύλιος έχει ξεσπάσει στην Κουμουνδούρου μετά τις  μετά τις χτεσινές  δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου για τις «σχέσεις» μελών του κόμματος με την τρομοκρατία.

Ενδεικτικές είναι οι τοποθετήσεις μέσω Fecebook  στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η …. αναγκαστική τοποθέτηση του γραμματέας του κόμματος , ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή  ούτε λίγο ούτε πολύ αποδοκίμασε τον Πέτρο Τσατσόπουλο  κατηγορώντας «για ανάγκη προσωπικής προβολής»….
Προβοκάτορα χαρακτηρίζει ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος τον Πέτρο Τσατσόπουλο στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: «Είχα πει παλιότερα πως πρόκειται για μαλ…α ή προβοκάτορα, είχα φτάσει να τείνω προς το δεύτερο, μετά και από το αποψινό είμαι σίγουρος για το δεύτερο…».

Στον χορό του πολέμου μπήκε και ο Γιάννη Μηλιός, ο οποίος  έγραψε χαρακτηριστικά :  «Η ανοχή και η κάλυψη απέναντι σε ανθρώπους που μας εκπροσωπούν στη Βουλή πρέπει να λάβει τέλος.

Με βαριά καρδιά και νου κυρίως τους υπερασπιστήκαμε για το γενικότερο καλό. Το γεγονός ότι δεν είναι καν  ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρκετό. Έχουμε πολύ σοβαρότερα να κάνουμε από το να καλύπτουμε δημοσίως τα άστοχα και εκτός γραμμής πυροτεχνήματα».

Στο θέμα αναγκάστηκε να τοποθετηθεί – μέσω ραδιοφωνικής εκπομπής –  και ο  γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ο σ. Πέτρος Τατσόπουλος μιλά άστοχα για πράγματα που δεν ξέρει αλλά, όπως ο ίδιος λέει, φαντάζεται με παραδοξότητες και «λογικά» άλματα.

Αλίμονο αν οι ανάγκες προσωπικής επικοινωνίας και προβολής γίνονται κυρίαρχο στοιχείο στη δημόσια παρουσία βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Κανείς και καμιά στο ΣΥΡΙΖΑ από πολιτική και ιδεολογική άποψη δεν συμπαθεί καν την τρομοκρατία. Είναι άλλο ζήτημα ότι η ίδια η νομική επιστήμη έχει υιοθετήσει την αρχή ότι τα εγκλήματα με πολιτικό κίνητρο συνιστούν πολιτικά εγκλήματα για τα οποία υπάρχει ειδική μεταχείριση από το ίδιο το Σύνταγμα».

Δείτε τα σχόλια:

αρχείο λήψης

 

baf

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER