Κοινωνία

Ένα τελευταίο μπάνιο; Άνοδος θερμοκρασίας σήμερα!

Καιρός

Τοπικές νεφώσεις, πυκνότερες στα δυτικά, με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στο Ιόνιο, στη βορειοδυτική χώρα και κατά τόπους στη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Θεσσαλία, περιμένουμε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν, ωστόσο ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στη Δυτική Πελοπόννησο και στο Κεντρικό Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 12 έως 26 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 27 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και Στην Κρήτη. Στα ορεινά πάντως τμήματα της χώρας οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν μεταξύ 2 και 5 βαθμών Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση στα βόρεια. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στα νοτιότερα πελάγη βορειοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ.

Καλό καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: meteo.gr

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER