Πολιτική

Ενωτικός ο Μεϊμαράκης-Κατέθεσε επίσημα την υποψηφιότητά του

Βαγγέλης Μεϊμαράκης

«Είναι γεγονός ότι η εποχή έχει αλλάξει ξέρω τις δυσκολίες και τις αντιρρήσεις που νιώθει ο Έλληνας πολίτης. Εγώ πίστευα και πιστεύω στο χτίσιμο όχι στην ευκολία του συνθήματος, αλλά στην ευκολία της επανεκκίνησης» δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στην προσωπική του προσφορά στο κόμμα, τόνισε ότι ήταν πάντα μέσα στη Νέα Δημοκρατία και πάντα παρόν στα δύσκολα.

«Με τη προοπτική του αύριο μπορούμε να χτίσουμε τη Νέα Δημοκρατία και την Νέα Ελλάδα. Η πρόκληση είναι μεγάλη ο λαός απογοητεύτηκε γρήγορα και ζητά μια ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία ζυμωμένη με τη  κοινωνία. Δεν θέλω να υπάρξουν τα «ικός» μέσα στο κόμμα» σημείωσε.

Επιπλέον, δεν δίστασε να εξαπολύσει επίθεση και σε όλους όσοι στο παρελθόν αποστασιοποιήθηκαν από το κόμμα, υπενθυμίζοντας: «Κάποιοι άλλοι, αφού τους τίμησε η Νέα Δημοκρατία, την εγκατέλειψαν, κάποιοι σήμερα συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι έμειναν αμέτοχοι επειδή το κομματικό χρώμα είχε θαμπώσει. Προσωπικά, την υπηρέτησα με όλους τους προέδρους της».

Επίσης ο κ. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε ότι δεν θα κυβερνήσει με στρατόπεδα αλλά με συμφιλίωση και ανοχή στην διαφορετική άποψη.

Προς το τέλος της ομιλίας του, υπογράμμισε ότι δεν καλεί τους ψηφοφόρους σε μάχη αλλά σε συνεργασία και πρόσθεσε πως όποιος κι αν κερδίσει στην κούρσα της διαδοχής, «όλοι θα είμαστε δίπλα του».

 

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa