Πολιτική

Επιστολή Ψινάκη – Πολλαπλά εγκεφαλικά σε λαμόγια και ηθικούς αυτουργούς στις κατασκηνώσεις

Ψινάκης

Επιστολή «φωτιά» για τις παιδικές κατασκηνώσεις απέστειλε ο δήμαρχος Μαραθώνα, κ. Ηλίας Ψινάκης, απαντώντας σε όλους και σε όλα.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα θυμίζει πως έχει αναλάβει προσωπικά την επίλυση των ζητημάτων που έχουν προκύψει με την Ε’ Κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα υπερβάλλοντας εαυτόν διότι σέβεται τα παιδιά  και τον ηρωικό αγώνα των γονιών.

Εξάλλου η πρόθεση του για να λειτουργήσει η κατασκήνωση απεδείχθη εμπράκτως με την ανάληψη της θέσεως του προέδρου του ΔΣ της χωρίς μάλιστα να έχει τη νομική υποχρέωση και την ώρα που ουδείς άλλος ήταν πρόθυμος να σηκώσει το βάρος της προεδρίας.

Απαντώντας στον πρόεδρο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, ο κ. Ψινάκης αφήνει αιχμές για τους ηθικούς αυτουργούς σημειώνοντας: «Μιας και στην επιστολή σας επικαλείσθε πλούσια νομοθεσία, καιτοι μη σχετική με την υπόθεση, προφανώς για λόγους εντυπωσιασμού, θα σας συμβούλευα να ρίχνατε μια ματιά στις διατάξεις του ποινικού κώδικα περί ηθικής αυτουργίας, μπορεί και να σας είναι χρήσιμες».

* Η φωτογραφία του Ηλία Ψινάκη με εθελοντές φαντάρους στις κατασκηνώσεις προέρχεται από το Instagram του δημάρχου Μαραθώνα

1 2 3 4 5 6

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa