Κοινωνία

Επιστολή βουλευτών για το κάπνισμα στο Μεϊμαράκη

 

Την άμεση εφαρμογή του νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους χώρους της Βουλής ζητούν με επιστολή τους 88 βουλευτές από τέσσερα κόμματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Ψυχάρης και ο Πύρρος Δήμας συνέταξαν επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής στην οποία αναφέρουν ότι η εικόνα που παρουσιάζει η Βουλή είναι απαράδεκτη αφού σχεδόν σε όλους τους χώρους του Κοινοβουλίου οι βουλευτές καπνίζουν και αδιαφορούν για τους νόμους που οι ίδιοι ψηφίζουν. Την πρωτοβουλία των δύο βουλευτών στήριξαν και άλλοι ογδόντα οκτώ βουλευτές.

Την επιστολή κατά του καπνίσματος στους χώρους της Βουλής υπογράφουν 88 βουλευτές από τέσσερα κόμματα τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ,το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά και παραδόθηκε σήμερα στον πρόεδρο της Βουλής.

Ανάμεσα στους υπουργούς και βουλευτές που υπογράφουν είναι και ο νυν υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και οι πρώην υπουργοί υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος , Ανδρέας Λοβέρδος και Δημήτρης Κρεαμαστινός καθώς και ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Εσωτερικών Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος , οι υφυπουργοί Κωνσταντίνος Τσιάρας, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, Γιάννης Ιωαννίδης, ο Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ Θανάσης Μπούρας και ο Αντιπροεδρος της Βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa