Κοινωνία

Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στο Αγρίνιο

Ομάδα-ΔίαςΣοβαρό επεισόδιο

σε βάρος πέντε αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κινούνταν με δίκυκλα στην πλατεία Δημοκρατίας σημειώθηκε στη μια περιπου το μεσημερι. Ελαφρά τραυματίες αστυνομικοί

Συγκεκριμένα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ομάδα περίπου δεκαπέντε – είκοσι ατόμων με κουκούλες και ρόπαλα επιτέθηκαν με μανία κατά αστυνομικών που κινούνταν με δυο μοτοσυκλέτες από την πλατεία Δημοκρατίας προς την οδό Μπαϊμπά.

Οι κουκουλοφόροι σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, χτύπησαν πολλές φορές και με μανία αστυνομικό τον οποίο έριξαν από την μηχανή του, ενώ στην συνέχεια επιτέθηκαν και σε άλλους τέσσερεις αστυνομικούς που επέστρεψαν από την Μπαϊμπά για να βοηθήσουν τον συνάδελφό τους. Η επίθεση διήρκησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, ενώ αυτή την ώρα γίνονται αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για την ανεύρεση των δραστών.

Αξίζει να σημειώθει πως λίγο νωρίτερα από τα επεισόδια στην πλατεία Δημοκρατίας βρίσκονταν μέλη της Χρυσής Αυγής που μοίραζαν φυλλάδια και εφημερίδες. Οι αστυνομικοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομειο του Αγρινίου, με μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος τους.

Πηγή: agriniopress.gr

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER