Κοινωνία

Επτά συλλήψεις σε Αρκαδία και Μεσσηνία μετά από αστυνομική επιχείρηση

Αστυνομία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Αρκαδία και τη Μεσσηνία, κατά την διάρκεια της οποίας, έγιναν έλεγχοι σε 252 άτομα, καθώς και σε 173 οχήματα. Προσήχθησαν συνολικά πενήντα ένα άτομα και συνελήφθησαν επτά που κατηγορούνται.

Στην Αρκαδία, δύο γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 42.853,10 και 237.050,96 ευρώ αντίστοιχα, μία Αλβανίδα γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αλβανικές αρχές, για υπόθεση ναρκωτικών και ένας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Στην Μεσσηνία συνελήφθη ένας άνδρας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 153.866,23 ευρώ, ένας Ρομά για κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας και ένας για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά 73 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τρεις παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa