Ζώδια

Ερωτική η Κυριακή σήμερα και… ερωτικά ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
 

Κριός   Η προσωπική σας ζωή, σήμερα δεν θα μπορεί να εκφραστεί με τον τρόπο που ξέρατε, οι συμπεριφορές των άλλων θα σας κουράσουν. Μην θυμώνετε με το παραμικρό και μην θελήσετε να ελέγξετε τους άλλους. Αφήστε για άλλη μέρα ότι σημαντικό.

Ταύρος   Σήμερα θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και τις αγορές που θα κάνετε. Το βράδυ θα θελήσετε να μείνετε μακριά από τις κοινωνικές επαφές για να ηρεμήσετε και να πάρετε δυνάμεις.

Δίδυμοι   Μην αφήνετε να σας οδηγεί ο παρορμητισμός και η βιασύνη. Οι άλλοι θα δείτε ότι δεν είναι διατεθειμένοι να σας τα συχωρούν όλα και θα σας παρακάμψουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ένα μήνυμα που θα έρθει προς το βράδυ θα σας δώσει πολύ χαρά.

Καρκίνος   Τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Θα θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές όπου το αποτέλεσμα θα είναι κάπως διαφορετικό από αυτό που υπολογίσατε. Όμως η μέρα θα έχει μία θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό σας θέμα που πολύ πιθανόν ούτε και εσείς το περιμένατε.

Λέων   Μην περιμένετε ηρεμία σήμερα. Από το πρωί θα υπάρχει μία διάχυτη αναστάτωση που θα σας χαλάει το οποιοδήποτε πρόγραμμα προσπαθείτε να φτιάξετε. Δεν θα πρέπει να παίρνετε τοις μετρητοίς ότι συμβεί σήμερα, μέρα είναι και θα περάσει.

Παρθένος   Επαγγελματικά, οικογενειακά και οικονομικά θέματα θα χορεύουν πάνω στα νεύρα σας. Ηρεμίστε με τρόπους που μόνο εσείς ξέρετε. Οι ερωτευμένοι βρείτε συμπαράσταση στην αγκαλιά του-της  συντρόφου σας και ξεχάστε ότι σας πιέζει. Οι φίλοι βρίσκονται δίπλα σας.

Ζυγός   Σήμερα προγραμματίστε με τον καλύτερο τρόπο αν έχετε να κάνετε ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν διάφοροι αστάθμητοι παράγοντες που θα σας εκνευρίσουν και θα σας κόψουν την χαρά.

Σκορπιός   Και σήμερα θα σας απασχολήσουν πάρα πολύ τα οικονομικά σας. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε υπόλογοι σε κάποια έξοδα που είχατε κάνει. Μην επιτρέψετε στους άλλους να σας κατηγορήσουν ή να σας μειώσουν για κάτι που πολύ πιθανόν δεν είχατε καμία ανάμιξη.

Τοξότης   Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην έρθετε σε ρήξη με τους άλλους. Ίσως να βρεθείτε σε δύσκολη θέση και να κρατήσετε μια παγερή στάση σε κάποιο προσωπικό σας θέμα. Πάντα όμως υπάρχουν δικλίδες ασφαλείας για τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.

Αιγόκερως   Ο χώρος της εργασίας, θα σας πιέσει αρκετά και δυστυχώς, θα μεταφέρετε χωρίς να το θέλετε το κλήμα αυτό μέσα στο σπίτι και την οικογένεια. Οι δεσμευμένοι θα βρουν λιμάνι στον -την σύντροφο. Αν πρέπει να βρεθείτε με δικά σας άτομα, καλό είναι να γίνει από το απόγευμα και μετά.

Υδροχόος   Πάλι κάτι δεν το έχετε χειριστεί σωστά. Από το πρωί θα βρίσκεστε σε μία συναισθηματική πάλη, ώστε να μπορέσετε να ισορροπήσετε τις δυσκολίες που έχουν προκύψει με τους άλλους. Βέβαια αν αλήθεια θέλετε να διορθώσετε τα πράγματα υπάρχει τρόπος για αυτό.

Ιχθείς   Η μέρα θα σας πιέσει αρκετά και μπορεί η υπέρ προσπάθεια να μην έχει τα αποτελέσματα που θα θέλατε. Το οικογενειακό περιβάλλον θα έχει μια αναστάτωση. Μην επιδιώξετε να διορθώσετε τώρα τα κακώς κείμενα.

ΠΗΓΗ: backstage24.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa