Κοινωνία

Έρχεται το 3ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2014

Αυτοκίνητα

Έτοιμα είναι όλα για το περίφημο ιστορικό Ράλι Ολύμπου το τρίτο κατά σειρά που θα γίνει στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2014 στη Θεσσαλία και εξελίσσεται σε ένα μεγάλο διεθνές ραντεβού το οποίο θα έχει ως σημείο εκκίνησης τη Λάρισα και θα τερματιστεί στην Ελασσόνα.

Πρόκειται για έναν μοναδικό και σκληρό αγώνα που έχει καθιερώσει ως θεσμό για τη Θεσσαλία και την Ελλάδα το Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”  κατορθώνοντας να πετύχει το 2013 ρεκόρ συμμετοχών για αγώνες κλασσικών αυτοκινήτων -αντίκα.

Το γεγονός αυτό δεν είναι μόνο αθλητικό, αλλά και πολιτιστικό, αφού λειτουργεί ως μέσο προβολής και ανάδειξης της Θεσσαλίας.

Την διοργάνωση αυτή έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας το πολύπειρο και πολυβραβευμένο Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ'” (Ελασσόνα-Πρόεδρος Κ. Σκριάπας ) σε συνδιοργάνωση με τη μεγάλη Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων ΛΕΚΑΜ (Θεσσαλονίκη-Πρόεδρος Γ. Τσάλιος ) και με την υποστήριξη των Λεσχών ΣΚΑΛ (Λάρισα -Πρόεδρος Ν.Γκανάκης) και ΛΕΚΟΒ (Βόλος-Πρόεδρος Τέλης Δουλόπουλος), υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και πολλών Δήμων (Λαρισαίων, Ελασσόνας, Δεσκάτης και Καλαμπάκας).

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Οκτώβριο 2013 οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αποτελώντας ρεκόρ για Ράλι Κλασσικού αυτοκινήτου.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο 2ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου, όλο το κέντρο της Λάρισας, και η κεντρική πλατεία της, κατακλύστηκαν από δεκάδες “πανέμορφες …δεσποινίδες” ετών 50, 60 και 70 + ετών, που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα, αλλά και τη Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Βουλγαρία (20 συμμετοχές ), Σερβία και Τουρκία, δημιουργώντας στην πόλη μια πανηγυρική ατμόσφαιρα και μεγάλη εντύπωση στους χιλιάδες επισκέπτες, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά, σπάνια συλλεκτικά κλασσικά αυτοκίνητα-αντίκα.

Φέτος οι διοργανωτές του μεγάλου αγώνα πρωτοτυπούν αφού οι διαδρομές του Ράλι θα καλύψουν τρεις Νομούς (Λάρισας, Τρικάλων και Γρεβενών) και ο σκοπός είναι να αναδειχτούν όλες οι ενδιάμεσες κωμοπόλεις και χωριά, αλλά κυρίως τα Μετέωρα, ως ο απόλυτος προορισμός θρησκευτικού τουρισμού, στον οποίο θα ξεναγηθούν τα Ελληνικά και ξένα πληρώματα.

Ραντεβού λοιπόν όλοι οι φανατικοί της κλασσικής αυτοκίνησης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 στη Λάρισα για τη μεγάλη εκκίνηση.

Αυτοκίνητα

Αυτοκίνητα

Αυτοκίνητα

Αυτοκίνητα

 

ΑυτοκίνηταΑυτοκίνητα

ΑυτοκίνηταΑυτοκίνηταΑυτοκίνητα

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa