Αθλητικά

EURO 2016: 6 ομάδες σφράγισαν την πρόκριση και… περιμένουν

Euro 2016

Δύο ημέρες έμειναν για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του Euro 2016 και ήδη το εισιτήριο της πρόκρισης έχουν σφραγίσει έξι ομάδες.

Πρόκειται για τις: Γαλλία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Ουαλία και Αγγλία που συνεχίζουν στους «16» του κορυφαίου ευρωπαϊκού θεσμού.

Αλβανία και Τσεχία είναι οι δύο ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων τους και περιμένουν να μάθουν αν θα λάβουν ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι διασταυρώσεις

Η Ελβετία θα αγωνιστεί με τον 2ο του 3ου ομίλου, δηλαδή περιμένει τον αντίπαλό της να προκύψει από τις Γερμανία, Πολωνία ή Β. Ιρλανδία.

Η Γαλλία θα αγωνιστεί με τον 3ο του 3ου, 4ου, ή 5ου ομίλου, κάτι που σημαίνει ότι θα μάθει τον αντίπαλό της το βράδυ της Τετάρτης.

Η Ιταλία θα βρει απέναντί της την 2η ομάδα του 4ου ομίλου και ελπίζει πως αυτή θα είναι η Κροατία ή η Τσεχία και όχι η Ισπανία.

Η Ουαλία, η οποία τερμάτισε πρώτη θα αγωνιστεί και αυτή με ομάδα που θα πάρει την πρόκριση ως μια από τις καλύτερες τρίτες και θα προέρχεται από τον 1ο, τον 3ο ή τον 4ο όμιλο.

Η Αγγλία θα βρει απέναντί της τον 2ο του 6ου ομίλου και είναι πολύ πιθανό να κοντραριστεί με την Πορτογαλία ενώ υπάρχουν πιθανότητες αυτή να είναι είτε η Ουγγαρία είτε η Ισλανδία είτε η Αυστρία.

Η βαθμολογία στις καλύτερες τρίτες των ομίλων μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

1) Σλοβακία 4 β.

2) Β. Ιρλανδία 3 β.

3) Αλβανία 3 β.

4) Πορτογαλία 2 β.

5) Τσεχία 1 β.

6) Σουηδία 1 β.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER