Πολιτική

Έβγαλε «μαχαίρια» ο Βαρουφάκης για τον Λαπαβίτσα

Γιάνης Βαρουφάκης - Κώστας Λαπαβίτσας

Επίθεση εξαπέλυσε κατά του συναδέλφου του, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Λαπαβίτσα ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR το βράδυ της Δευτέρας.

Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε με νόημα: «Ο Λαπαβίτσας έχει χτίσει ολόκληρη καριέρα πάνω στην επιστροφή στη δραχμή», σχολιάζοντας νέο άρθρο που έγραψε στην εφημερίδα Guardian στο οποίο ο κ. Λαπαβίτσας αναφέρει ότι «το τέλος της λιτότητας δεν μπορεί να υπάρξει μέσα στην ευρωζώνη».

Παράλληλα, ο κ. Βαρουφάκης επέμεινε πως μοναδική λύση είναι η αναδιάρθρωση του χρέους εντός της Ευρωζώνης και «σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι λύση η επιστροφή στη δραχμή».

Τέλος, ο κ. Βαρουφάκης κάνοντας αναφορά στους οικονομολόγους που τάσσονται υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη υπογράμμισε ότι: «Η μόνη διαφωνία μου με αυτούς του εξαιρετικούς συναδέλφους μου, είναι ότι εγώ θεωρούσα την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, όσο κι αν ασκώ κριτική στην αρχιτεκτονική δόμηση της Ευρωζώνης, καταστροφική».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa