Επιχειρήσεις Οικονομία

Folli Follie: Τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι πρώτες απολογίες

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η διαδικασία αποστολής κλήσεων σε απολογία σε βάρος των κατηγορουμένων σχετικά με την υπόθεση με τις καταγγελίες των ανακριβών οικονομικών στοιχείων που εμφάνιζε η Folli Follie, έως τις αρχές του 2018 προκειμένου να έχει καλή χρηματιστηριακή εικόνα.

Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, για την οποία έχουν ασκηθεί διώξεις για βαρύτατα κακουργήματα, έχει διευρύνει τον κύκλο των κατηγορουμένων, που αρχικά ήταν 16, οι οποίοι πλέον φθάνουν τους 30.

Να σημειώσουμε πως εχθές παρουσιάστηκαν στο ανακριτικό γραφείο ο ιδρυτής της εταιρίας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγος και ο γιος του οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στις 4 Σεπτεμβρίου.

Οι κλήσεις για τους Δημήτρη και Τζώρτζη Κουτσολιούτσο αφορούν τα κακουργήματα της απάτης σε βάρος του επενδυτικού κοινού, της νομιμοποίησης παράνομων εσόδων, της χειραγώγησης αγοράς, της εγκληματικής οργάνωσης και της πλαστογραφίας.

Την ίδια προθεσμίες για τις απολογίες τους είτε για τα τέλη Αυγούστου είτε για τις αρχές Σεπτεμβρίου έχουν λάβει και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, ενώ, πληροφορίες αναφέρουν δύο από αυτούς δεν εμφανίστηκαν στην ανακρίτρια.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa